.:Tomek:. Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Nick oskarżyciela: .:Tomek:. Nick oskarżonego: Rozyk IP lub SID oskarżonego: Macie Przebieg sytuacji: Gramy sobie normalnie ja Jailu aż tu naglę patrzę a to vote pod tytułem ,, Czy Tomek Śmierdzi ,,. Napisałem mu żeby się ogarną . Patrze za 5 min. Drugie vote pt. ,,Czy Tomek Śmierdzi ,, Jeżeli gracz ma Admina to chyba daje przykład innym a nie bawi się. Jak dla mnie nie dorósł jeszcze na bycie adminem. Dowody: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 W Strefie Adminów się załatwia takie rzeczy, temat do przeniesienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirysek Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Typowy admin B) B) B) B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaiTo Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Rozyk , jest bardzo fajnym adminem :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaiTo Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Różyk jest spoko ale często myśli że ktoś zrobił Fk :D , ale poza tym to admin 10/10 tak jak i play ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Proszę o wypowiedź Rożyka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mara Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 LOL i o to dajesz skarge ? .... zalosne naprawde Tomek nie mam nic do cb ale zobacz na innych mysla ze adma maja i rzadza a ty dajesz skarge o takie cos. Ale fakt faktem ze takich sytulacji admin nie powinien odpierdzielac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaR!X Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Play'u , pamiętasz wczoraj głosowanie ? "Czy Play to bot?" "No .. cos tam " "Yes Mother fucker" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Wg. mnie skarga powinna być przyjęta.Rozumiem że ktoś robi to dla żartów,i drugiej osobie to nie przeszkadza,ale gdy pisze jej by się ogarnęła to jest mała przesada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 LOL i o to dajesz skarge ? .... zalosne naprawde Tomek nie mam nic do cb ale zobacz na innych mysla ze adma maja i rzadza a ty dajesz skarge o takie cos. Ale fakt faktem ze takich sytulacji admin nie powinien odpierdzielac. Nie wiem po co twoja wypowiedź ? Jest trochę żałosna, bo zadajesz pytanie po co skarga a następnie uważasz że addmin nie powinien tak robić więc ? Admin musi się ogarnąć i zrozumieć że tak nie wolno. Ja wiem jak się zachowuje bo byłem wczoraj trochę i też się wymądrzał no i tam leciały słówka od niego w moją stronę "pedał, itp". Play'u , pamiętasz wczoraj głosowanie ? "Czy Play to bot?" "No .. cos tam " "Yes Mother fucker" Pamiętam, dlatego czekam na wytłumaczenie admina. Ja sobie mogę logi sprawdzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaR!X Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Dokładnie , według mnie to nie jest zachowanie godne admina ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Niby dla żartów ale Rozyk czasem przesadza. Coś typu: chodzcie tu moje pałki prowadze was itd.. Trochę przesadza ;> A Ty Tomek o ile się nie mylę masz opiekuna JB i składasz skargę na admina? Wszystko przedstawisz w jakimś tam raporcie i sam wyciągniesz konsekwencje - chyba po to jest opiekun nieprawdaż? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 26, 2015 User Share Posted January 26, 2015 Dobrze, drogi Tommku. Pokaz mi dowody, gdzie napisales zebym ogarnal ;-) A po 1. Raz zrobilem vote, zeby rozbawic Wiezniow. Przyznam sie, ze to napisalem, ale tylko raz i nie napisal, zebym ogarnal :-) Przyznaje se, nic nie pisal o ogarnieciu sie i po 2 . Zrobilem raz vote :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaR!X Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Raz o Tomku. Wczoraj o Play'u. Admin nie robi dla "rozbawienia" vota .. Tomek skoro masz opiekuna to powinieneś to spisać w raporcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 26, 2015 Author Share Posted January 26, 2015 Opiekuna mam od wczoraj a skarga kiedy została założona ??. A i różyk napisałem ci żebyś się ogarnoł bo będzie skarga.I teraz mi sie tu nie wykręcaj, trzeba było myśleć co robisz a nie teraz jeszcze kłamiesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Wg. mnie skarga powinna być przyjęta.Rozumiem że ktoś robi to dla żartów,i drugiej osobie to nie przeszkadza,ale gdy pisze jej by się ogarnęła to jest mała przesada Mam to samo zdanie na ten temat :) Raz owszem ale nie kolejny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddy Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Karygodne zachowanie admina który powinien dawać przykład innym graczom? Jak dla mnie powinien dostać warna - czy jakoś odpracowac to. Dla żartu? 1. Są granice Żartu, 2. Pewne zachowanie nawet żartobliwe nie przystoi osobie która reprezentuje nam serwer. Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 26, 2015 User Share Posted January 26, 2015 Hmmm. Wiem, że źle zrobiłem, ależ myślałem że on to przyjmie do siebie nie obraźliwie, ależ widze że Tomek jest inny. Tomek pokaż mi Dowody, że pisałeś żebym ogarnoł bo skarga będzie, poprosze cię o dowody, ponieważ ja nie widziałem + 2 razy Vote nie zrobiłem . Zrobiłem 1 raz Vote o TB (Dla żartów) Zrobiłem 2 raz Vote o Play'u, ależ myślałem że to przyjmiecie do siebie z Żartami, bo na początku mojej przygody z serwerem, mogłem pożartować z wami o takich rzeczach ITD ITP . ! . :) Rozumiem skarga słuszna, przyznaje się do winny. Myśle, że bez degradacji się obejdzie ; . ; Również przepraszam, jeżeli obraźiłem was tamtym Vote. Pozdrawiam Różyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 26, 2015 Author Share Posted January 26, 2015 Hmmm. Wiem, że źle zrobiłem, ależ myślałem że on to przyjmie do siebie nie obraźliwie, ależ widze że Tomek jest inny. Tomek pokaż mi Dowody, że pisałeś żebym ogarnoł bo skarga będzie, poprosze cię o dowody, ponieważ ja nie widziałem + 2 razy Vote nie zrobiłem . Zrobiłem 1 raz Vote o TB (Dla żartów) Zrobiłem 2 raz Vote o Play'u, ależ myślałem że to przyjmiecie do siebie z Żartami, bo na początku mojej przygody z serwerem, mogłem pożartować z wami o takich rzeczach ITD ITP . ! . :) Rozumiem skarga słuszna, przyznaje się do winny. Myśle, że bez degradacji się obejdzie ; . ; Również przepraszam, jeżeli obraźiłem was tamtym Vote. Pozdrawiam Różyk Takie zachowanie jak dla mnie jest nie dopuszczalne i jako opiekun serwera jestem za degradacja ciebie z rangi ,,Admin,,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaR!X Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Tomek dobrze mówi , takie zachowanie nie może być dopuszczalne ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 26, 2015 User Share Posted January 26, 2015 Człowiek uczy się na błędach ;)) Po pierwsze poprosiłem cię, abyś pokazał mi dowody, że mnie prosiłeś żebym się ogarnoł ;)) @EDIT. Jarix, prosze abyś się zamknął ponieważ to jest między mną a Administracją Serwera :) A nie spamujesz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Z racji iż jesteś nowym Adminem, to dam ci druga szansę i mam nadzieje że przemyślisz to, zmienisz swoje postępowanie i nie będzie więcej skarg. ~ Ostrzymujesz Ostrzeżenie > ~ Zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts