Jump to content
Guest

Pick'em StarLadder Berlin 2019

Recommended Posts

Kto z Was moi drodzy robi Picke'm Challenge?

Jakie są wasze typy? Niżej zamieszczam moje typy, zapraszam do dyskusji co ewentualnie warto zmienić i zachęcam do zamieszczenia swoich typów. 

20190821064737_1.jpg

W sumie postanowiłem zmienić typ na taki jaki ma szpero czyli taki jak @ cloudnna screenshot bardziej zaufam mu że uda się trafić 5 dobrze niż typ który miałem czyli izaka xd.

• Like 1

@ Tominter @ cloudn @ Karcok @ Dudnes @ NeQ. @ Rusek. @ Efiks No ładnie Panowie, tylko nasuwa mi się jedna myśl. Po co dawać faworytow na 3:0? Ok, jeszcze przy starym challengu pick'em gdzie zbieralo sie pkt i za poprawne wytypowanie 3:0 i 0:3 mozna bylo zyskac bonus pkt warto bylo ryzykowac. Ale teraz trzeba wytypowac poprawnie tylko 5 druzyn ktore przejdzie dalej, mianowicie zalozmy, ze Vitality czy Mouse wychodzi z bilansem 2:1. Przechodzi dalej oczywiscie, ale Wy w Pick'em tracicie pkt bo nie wyszli z bilansem 3:0. Takie moje luzne przemyslenie odnosnie tego Pick'em. 

3 minuty temu, Tominter napisał:

@ Ry!a zaliczy wtedy picka gdy nie będzie na 3:0??

Jezeli zalozmy dales Vitality na 3:0 a wyjdzie z bilansem 2:1 to tego picka Ci nie zaliczy, dlatego moim zdaniem lepiej faworytow dac posrod 7 druzyn ktore przejda dalej, a na 3:0 dac jakiegos underdoga IMO @ MisiuKoala pomyslal i tak zrobil, faoworytow posrod 7 co przejda dalej a na 3:0 wklepal underdoga. 

@ Ry!Po co dawać faworytów na 3:0? Lepiej sobie odpowiedź na pytanie, czy w tej fazie jest sens się pocić i ustalać, kto, co i jak? Nie ma żadnego sensu, to jest faza pretendentów, więc grają teamy na podobnym poziomie i dosłownie wszystko się może zdarzyć. Dużo niespodzianek na 100% będzie, ale jakich, nikt tego nie wie.

Prawdziwe obstawianie i głowienie się, zacznie się w głównej fazie.

• Like 1

@ Karcok Dobra, faza pretendentow ale pomysl. Dajesz Vitality na 3:0 i wychodzi z bilansem 2:1 pick nie trafiony i Ci go nie zalicza, a sposrod pozostalej 7 np 4 poprawne typy. Faza pretendentow nie zaliczona bo poprawnie nie wytypowales 5 wychodzacej i juz masz mniejsze szanse na zdobycie najlepszej odznaki. 

@ Karcok Luz blues, luźna rozmowa. Wiem, że się wszystko może wydarzyć ;) Zobaczymy na koniec, kto lepiej przewidzi ten Pick'em ;) 

20190827114122_1.jpg

G2 gra pierwszy mecz z NaVi 

Astralis z DreamEaters 

Liquid z Crazy 

Renegades z NRG 

MiBR z NiP 

Ence z Avangar 

Vitality z North 

Faze z Mouse 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.