Popular Post voıɔe Posted August 20, 2019 Woman Popular Post Share Posted August 20, 2019 Cześć wszystkim.Tak o to siedząc w domu i nie myśląc zbyt intensywnie wpadłam na pomysł nowego działu, zupełnie luźnego tak jak ten temat... i najważniejsze: DLA WSZYSTKICH. Co to znaczy? Każdy mógłby poczuć się jak redaktor! Dział nosiłby nazwę "Mój dzień" lub "Pamiętnik forumowiczów". Jego istota polegałaby na tym, że każdy mógłby tam opisać swój miniony dzień (jak go spędził, poradzić się, pochwalić itd.), a do tego w dowolny sposób. Opisać go - jak najbardziej, wypunktować - proszę bardzo, dodać zdjęcia - super, nagrać - czemu nie. Nikt nikogo niemiałby oczywiście tam oceniać, ale każdy pisałby na własną odpowiedzialność i możliwą krytykę. Sama chciałam to zrobić w formie nagranego monologu , jednak na początek lepiej będzie się zapoznać z Waszym zapatrzeniem na ten pomysł, czy ktoś byłby chętny, a dopiero wtedy zacząć wprowadzać go na forum. Szczerze nigdzie nie widziałam czegoś takiego. Czekam na Wasze opinie, pozdrawiam voice. PS brak mi odwagi dodać takie nagranie, ale opisać jeden z moich nudnych dni z chęcią bym mogła. 13 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubeN Posted August 20, 2019 V.I.P Share Posted August 20, 2019 Moim zdaniem bardzo fajny pomysł i na pewno ożywiłoby trochę forum ^^ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted August 20, 2019 V.I.P Donor Share Posted August 20, 2019 Jestem absolutnie za! Można się wykazać, rozpisać.. Tak jak napisał @ KubeN- też uważam, że przyniosłoby to trochę pozytywnej atmosfery na forum 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haikoo Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 nie widzę przeciw wskazań, fajny pomysł 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zawiszak? Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Jestem za 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted August 21, 2019 Owner Share Posted August 21, 2019 Świetny pomysł, takie relacje w postaci zdjęć czy wideo znacznie ożywiłoby forum 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Świetny pomysł, jak najbardziej za. Z chęcią sam zdam relacje z jakiegos dnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak Posted August 21, 2019 V.I.P Donor Share Posted August 21, 2019 No ja jestem za, mogę być nawet pierwszy! :D 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mocarny Ptysiek. Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Fajny pomysł ale jak mnie pamięć nie myli był kiedyś dział "własna twórczość" czy jakoś tak :D Wszystko wyjdzie fajnie o ile ludzie będą chętni na opisywanie swojego "życia" Można też zaproponować, że opowiastki będą anonimowe, które w owy dział będzie wprowadzał #Kot_Karcoka 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted August 21, 2019 Administrator Share Posted August 21, 2019 Nie wiem czy muszę to jakoś argumentować, ale swoje zdanie na ten temat wyrażę jednym słowem. Tak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Durus Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Jasne że tak. Dam czasami szukam działu, w którym mogę pochwalić się nowym krokiem w życiu. Idealne. Mogę być 1 😊😉 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voıɔe Posted August 21, 2019 Woman Author Share Posted August 21, 2019 Super, że pozytywnie to przyjmujecie. Tak jak rozmawiałam już z Martą jest obawa, żeby nie zrobił się z tego śmietnik, ale chciałabym, żeby właśnie wyglądało to w ten sposób. Pochwalić się co ciekawego się robiło, pokazać coś co się zobaczylo, odkrylo. Poradzić. W takiej miłej atmosferze ^^. Nikt nie musi opisywać tutaj swoich prywatnych spraw, tylko takie ogólne. ^^ właściwie nikt nic nie musi, wszystko jest dobrowolne. A jeżeli się to nie przyjmie zwyczajnie zostanie zamknięte :) Co do anonimowości, to jeżeli ktoś będzie miał takie życzenie może zrobić to i w ten sposób, ale wtedy minie się to troszkę z celem. W sensie ktoś opisze swój dzień, ale nikt nie będzie wiedział czyj on jest. Tzn. jeżeli nie chce, żeby ludzie wiedzieli to zwyczajnie nie pisze, nie ma co dokładać pracy nikomu....:D Aleee wszystko jest do zrobienia. ^^ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted August 22, 2019 Owner Share Posted August 22, 2019 Nic nie pozostało jak dodać dział i działać, wszyscy są za 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts