Jump to content
voıɔe

Coś nowego, tylko tutaj!

Recommended Posts

• Popular Post

Cześć wszystkim.Tak o to siedząc w domu i nie myśląc zbyt intensywnie :cryingg: wpadłam na pomysł nowego działu, zupełnie luźnego tak jak ten temat... i najważniejsze: DLA WSZYSTKICH. Co to znaczy? Każdy mógłby poczuć się jak redaktor! Dział nosiłby nazwę "Mój dzień" lub "Pamiętnik forumowiczów". Jego istota polegałaby na tym, że każdy mógłby tam opisać swój miniony dzień (jak go spędził, poradzić się, pochwalić itd.), a do tego w dowolny sposób. Opisać go - jak najbardziej, wypunktować - proszę bardzo, dodać zdjęcia - super, nagrać - czemu nie. Nikt nikogo niemiałby oczywiście tam oceniać, ale każdy pisałby na własną odpowiedzialność i możliwą krytykę. Sama chciałam to zrobić w formie nagranego monologu :cryingg:, jednak na początek lepiej będzie się zapoznać z Waszym zapatrzeniem na ten pomysł, czy ktoś byłby chętny, a dopiero wtedy zacząć wprowadzać go na forum. Szczerze nigdzie nie widziałam czegoś takiego. Czekam na Wasze opinie, pozdrawiam voice. :serduszko:

PS brak mi odwagi dodać takie nagranie, ale opisać jeden z moich nudnych dni z chęcią bym mogła.

• Like 13
  • I love it 4

Fajny pomysł ale jak mnie pamięć nie myli był kiedyś dział "własna twórczość" czy jakoś tak :D 

Wszystko wyjdzie fajnie o ile ludzie będą chętni na opisywanie swojego "życia"

Można też zaproponować, że opowiastki będą anonimowe, które w owy dział będzie wprowadzał #Kot_Karcoka :cryingg:

• Thanks 1
  • Haha 3

Super, że pozytywnie to przyjmujecie. Tak jak rozmawiałam już z Martą jest obawa, żeby nie zrobił się z tego śmietnik, ale chciałabym, żeby właśnie wyglądało to w ten sposób. Pochwalić się co ciekawego się robiło, pokazać coś co się zobaczylo, odkrylo. Poradzić. W takiej miłej atmosferze ^^. Nikt nie musi opisywać tutaj swoich prywatnych spraw, tylko takie ogólne. ^^ właściwie nikt nic nie musi, wszystko jest dobrowolne. A jeżeli się to nie przyjmie zwyczajnie zostanie zamknięte :) 

Co do anonimowości, to jeżeli ktoś będzie miał takie życzenie może zrobić to i w ten sposób, ale wtedy minie się to troszkę z celem. W sensie ktoś opisze swój dzień, ale nikt nie będzie wiedział czyj on jest. Tzn. jeżeli nie chce, żeby ludzie wiedzieli to zwyczajnie nie pisze, nie ma co dokładać pracy nikomu....:D Aleee wszystko jest do zrobienia. ^^

• Like 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.