ADB Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Twój nick:ADB Nick admina banującego:Reiizzer. Data/Mapa:19.08.2019 Inferno SteamID:STEAM_0:1:27768837 Serwer (mod):FFA Opis sytuacji:Zostałem sam na 3 enemy wbiegłem na balkon od strony ct z AWP i strzeliłem w ciało zabijając przeciwnika zszedłem na siano i pobiegłem na shorta strzelając do przeciwnika przez kawałek ściany stojąc pod daszkiem, ponieważ go widziałem po tej akcji dostałem bana za wh... Po raz drugi SourceBans: http://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:27768837&advType=steamid&Submit Wycinek z konsoli: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted August 19, 2019 V.I.P Share Posted August 19, 2019 @ Reiizzer rozpisz demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADB Posted August 19, 2019 Author Share Posted August 19, 2019 Nie rozumiem co dokładnie ? Który moment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 @ Dudnes @ Dewey Możecie jakoś powiadomić waszego admina o odwołaniu bo zostały 3 h a po adminie ani śladu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reiizzer Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 (edited) już to pacze i zara rozpisze sorry ze tak późno ale ja od rana w robocie jestem edit: 14:40-14:55min = szybkle cofnięcie z banana i dziwne skanowanie smoka odrazu w typa wrecz 32:30-32:50min = jak widziałeś czy usłyszałes tego zioma w smoku 34:45 do konca rundy = runda za którą poszedł ban zbyt wielka pewność co do położenia przeciwników i dzwina akcja z shorta (ręke widac w 1/4 spowolnieniu ja podczas gdy na spekcie bylem nie widzialem jej ) Dodam też od sb co do całego demka , akcji może dużo "obwius" nie ma ale z mojego punktu grasz na zbytniego pewniaka może dlatego że to publick ale mniejsza z tym , było też pare innych akcji takich troche dziwnych ale typy w ostatnich momentach wydawali dzwieki wiec ich nawet nie wypisuje. P.S - 1 raz rozpisuje demko więć sorry jak coś -co do bana to już unban team zdecyduje jeśli się pomyliłem przepraszam odrazu za niesłusznego bana Edited August 20, 2019 by Reiizzer aktualizacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBSON Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Oglądałem całe demko i gracz jest czysty! Leci UB i wracaj do gry. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBSON Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts