Jump to content
ADB

Odwołanie od bana

Recommended Posts

Twój nick:ADB

Nick admina banującego:Reiizzer

Data/Mapa:19.08.2019 Inferno

SteamID:STEAM_0:1:27768837

Serwer (mod):FFA                               

Opis sytuacji:Zostałem sam na 3 enemy wbiegłem na balkon od strony ct z AWP i strzeliłem w ciało zabijając przeciwnika zszedłem na siano i pobiegłem na shorta strzelając do przeciwnika przez kawałek ściany stojąc pod daszkiem, ponieważ go widziałem po tej akcji dostałem bana za wh... Po raz drugi 

SourceBans: http://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:27768837&advType=steamid&Submit

Wycinek z konsoli:

Consola.png

• Wow 1

już to pacze i zara rozpisze sorry ze tak późno ale ja od rana w robocie jestem  

edit:

14:40-14:55min = szybkle cofnięcie z banana i dziwne skanowanie smoka odrazu w typa wrecz 

32:30-32:50min = jak widziałeś czy usłyszałes tego zioma w smoku 

34:45 do konca rundy = runda za którą poszedł ban zbyt wielka pewność co do położenia przeciwników i dzwina akcja z shorta (ręke widac w 1/4 spowolnieniu ja podczas gdy na spekcie bylem nie widzialem jej  ) 

Dodam też od sb co do całego demka , akcji może dużo "obwius" nie ma ale z mojego punktu grasz na zbytniego pewniaka może dlatego  że to publick ale mniejsza z tym , było też pare innych akcji takich troche dziwnych ale typy w ostatnich momentach wydawali dzwieki wiec ich nawet nie wypisuje.         

P.S

- 1 raz rozpisuje demko więć sorry jak coś

-co do bana to już unban team zdecyduje jeśli się pomyliłem przepraszam odrazu  za niesłusznego bana 

Edited by Reiizzer
aktualizacja

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.