Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
takiseczitekjestem

#1 Gala Katujemy.eu

Recommended Posts

Wpadłem na pomysł, może nie wpadłem bo już takie coś organizowałem na innej sieci ale z powodu nie ogarniętych adminów nie wypaliło to nigdy :)

Pomysł jest prosty a zarazem banalny, wiem jest taki dział jak turnieje, ale myśle że jak tu napisze nic się nie stanie ;)

Gala - wytłumaczyć to na prosty chłopski rozum... hmm... np KSW #ileśtam. Karta wieczoru - pojedynki - na takiej zasadzie :)

Pierwsza gala proponuje zorganizowac turniej z drużyn między serwerowych, czyli... już objaśniam.

Z każdego serwera czy to DD2 czy FFA  może wystartować max 3 zespoły, 6 serwerów = 18 drużyn i tu byłoby cieżko o grupy więc max zespołów 16, kto szybszy ten lepszy ale z każdego serwa 3 zespoły:) Jeśli nie rozumiecie tego to wytłumacze/zeedytuje.

Więc tak 16 teamów = 4 grupy = 1 z każdej = półfinał = FINAŁ. Dwie najlepsze zespoły zagrają na tzw GALI. W poniższych wiadomościach objaśnie co i jak.

Karta dnia GALI - czyli jeden dzień w którym będą rozgrywane mecze.

Finał turnieju 5v5 
Pojedynek adminów/właścielów sieci o miano najlepszego(wszystko for fun :D)

Oczywiście następne gale byłyby bardziej rozbudowane, moge nad tym się więcej postarać, ale to kwestia pierw czy taki Wam pomysł spasuje :)

Prosze o wypowiedzi. Pozdrawiam "Łapacz cziterów" zapytajnik.

Fajny pomysł sam mógłbym wsiąść w niej udział :D

@edit Nie pomyślałem z tej strony, co napisał quzevsky, że będzie problem z zebraniem graczy.

Trudno było nam uzbierać 32osoby do tutnieju 1vs1 a Ty chcesz zrobić turniej 5vs5 z 16stoma druzynami? Zdecydowane nie. Gdyby udalo ci sie 5-6 druzyn uzbierac to bylby cud :>

• Owner

Ostatnim czasem próbowaliśmy zorganizować turniej 1 on 1, ale wtedy to były początki sieci i nie było dużo osób chętnych. Myślę, że teraz dużo osób pisałoby się na jakieś turnieje. Powoli aktywnych użytkowników na forum nam przybywa i zapewniam, że będziemy robić turnieje typu 1vs1, 5vs5, Admini vs Admini itp... ale jeszcze nie teraz. Musimy jeszcze troszkę poczekać. 

• Owner

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.