takiseczitekjestem Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Wpadłem na pomysł, może nie wpadłem bo już takie coś organizowałem na innej sieci ale z powodu nie ogarniętych adminów nie wypaliło to nigdy :)Pomysł jest prosty a zarazem banalny, wiem jest taki dział jak turnieje, ale myśle że jak tu napisze nic się nie stanie ;) Gala - wytłumaczyć to na prosty chłopski rozum... hmm... np KSW #ileśtam. Karta wieczoru - pojedynki - na takiej zasadzie :)Pierwsza gala proponuje zorganizowac turniej z drużyn między serwerowych, czyli... już objaśniam. Z każdego serwera czy to DD2 czy FFA może wystartować max 3 zespoły, 6 serwerów = 18 drużyn i tu byłoby cieżko o grupy więc max zespołów 16, kto szybszy ten lepszy ale z każdego serwa 3 zespoły:) Jeśli nie rozumiecie tego to wytłumacze/zeedytuje.Więc tak 16 teamów = 4 grupy = 1 z każdej = półfinał = FINAŁ. Dwie najlepsze zespoły zagrają na tzw GALI. W poniższych wiadomościach objaśnie co i jak. Karta dnia GALI - czyli jeden dzień w którym będą rozgrywane mecze. Finał turnieju 5v5 Pojedynek adminów/właścielów sieci o miano najlepszego(wszystko for fun :D) Oczywiście następne gale byłyby bardziej rozbudowane, moge nad tym się więcej postarać, ale to kwestia pierw czy taki Wam pomysł spasuje :) Prosze o wypowiedzi. Pozdrawiam "Łapacz cziterów" zapytajnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Fajny pomysł sam mógłbym wsiąść w niej udział :D @edit Nie pomyślałem z tej strony, co napisał quzevsky, że będzie problem z zebraniem graczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Trudno było nam uzbierać 32osoby do tutnieju 1vs1 a Ty chcesz zrobić turniej 5vs5 z 16stoma druzynami? Zdecydowane nie. Gdyby udalo ci sie 5-6 druzyn uzbierac to bylby cud :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiseczitekjestem Posted January 23, 2015 Author Share Posted January 23, 2015 NIe napisałem że chce uzbierać 16 drużyn tylko że MAX 16 z cs-owym pozdrowieniem :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Sam pomysł jest fajny,,,quzevski nie czepiaj się ;P..ale fakt ludzi tyle to się nie zbierze Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Bardzo ciekawy pomysł lecz nie wiadomo czy to wypali :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nafurany Adan Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 To samo co wyżej :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddy Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Jestem za tym pomysłem pozytywnie ale tak samo wątpię czy ogarniemy tyle ludzi :) Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Hmm .. Pomysl nie najgorszy ale wątpie , że to wypali. Neutral. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 23, 2015 Owner Share Posted January 23, 2015 Ostatnim czasem próbowaliśmy zorganizować turniej 1 on 1, ale wtedy to były początki sieci i nie było dużo osób chętnych. Myślę, że teraz dużo osób pisałoby się na jakieś turnieje. Powoli aktywnych użytkowników na forum nam przybywa i zapewniam, że będziemy robić turnieje typu 1vs1, 5vs5, Admini vs Admini itp... ale jeszcze nie teraz. Musimy jeszcze troszkę poczekać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 23, 2015 Owner Share Posted January 23, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servers technician happy. Posted September 29, 2016 Donor Servers technician Share Posted September 29, 2016 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Ogólne → Sprawy dotyczące forum → Propozycje" do "Wysypisko → Archiwum → Archiwum 2015". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts