Jan Pat II Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Twój nick: Jan Pat II key-drop.pl Nick admina banującego: T!k3r Data/Mapa: Mirage 22:38 15.08.2019 SteamID: STEAM_1:0:204325356 Serwer (mod): Only Mirage Opis sytuacji: Grałem z kolegą na serwerze rozłączyliśmy się z discorda i zaczelismy grac , kolega strzelił głowe jakby leciał na cheatach ale raczej nie cheatował i posądzili mnie że podałem mu info. Wycinek z konsoli: wyłączyłem cs :( 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted August 15, 2019 V.I.P Share Posted August 15, 2019 @ Not t!k3r Prosze o wypowiedz @ Karcok 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiker Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 wypowiem się tak..... twój kolego sam napisał że podajecie sobie info na discordzie... extreme zbanował tamtego a ja ciebie Napisze jeszcze raz. Twój kolega sam powiedział że dajecie sobie info na ds z osobnych drużyn. banować miał extreme tylko z pewnych powodów ja mu pomogłem 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMAAAAA Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 podawaliscie sobie info, co potwierdzil jakis tam 2115 piszac to, takze good luck and have a nice night, ban wygasnie za 20 pare minut. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMAAAAA Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts