DoM3Lelele Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Nick z serwera: DoM3Lelele Imię: Dominik Wiek: 14 Steam ID: STEAM_0:0:501104045 Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/✪ DoM3Lelele/145.239.237.106:27130/ (Gram codziennie po 2-3h dziennie Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Posiadam Admina na Dr Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 4/10 Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać Adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Jestem młodą aktywną i chętną do działania osobą. Od ostatniego podania poprawiłem GT, z chęcią napisałbym to podanie trochę później tylko te nieszczęsne wakacje. Forum przeglądam kilka razy dziennie, z rozpisaniem dema jak i osądzeniem kogoś o wspomagacze nie będzie problemu. kulturę trzymam na wysokim poziomie (mimo rzadkich wyzwisk, od jakiś graczy nie wdaję się w kłótnię). Plusem mojego wieku jest również to że nie pracuję, przez co mogę spokojnie spędzać dużo czasu na serwerze. Od września niestety do liceum, ale myślę że nawet wtedy te 2-3 h dam rade zagrać Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: +/- 300 min dziennie Posiadasz mikrofon?: TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAK Linki do poprzednich podań: Kontakt: steam/forum - https://steamcommunity.com/id/76921879541379/ Konto Prime?: NIE ;/ Blokada VAC?: NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted August 9, 2019 V.I.P Donor Share Posted August 9, 2019 Podanie nie w tym dziale, co trzeba. @ Karcok@ Skiper A co do podania... przeczytałeś wymagania? - wiek, "Minimum 15 lat" - prime - w 5 punkcie miałeś podać link do GT, nie jest to spełnione.. - SM - w punkcie 12 z tego co wiem, to miałeś podać linki do poprzedniego podania na sieci katujemy.eu... Nie na innej, lecz mogę się mylić. PS. Widać jak byk, że podanie jest skopiowane od @ Not t!k3r... Nie umiesz napisać podania samodzielnie? Na wielkie NIE. Edit: Nieważne już xd Edit 2: @ DoM3Leleleedytuj swój post żeby coś dopisać, nie spam 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoM3Lelele Posted August 9, 2019 Author Share Posted August 9, 2019 @ cloudn podałem GT, dalem edit przedchwila jakies 5 min wczesniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiker Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 xdddddddddddd 1:1 z moim podaniem na nie -wiek -nie umiesz napisać podania sam? - i tu pokazała się twoja dojrzałość a poza tym nie możesz mieć admina tu i na innym serwerze @ DoM3Lelele od września do liceum w wieku 14 lat? Skopiowałeś i nawet nie pzreczytałeś co napisałeś? dobrze że steam id nie dałeś moje, czas też ten sam linki do poprzednich podań i daje do arenyskila xd 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQUeZ Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Jeśli mogę to ja też się wypowiem. Jestem na NIE : - GT Mówisz, że możesz poświęcić na grę 2/3h, a na serwerze grasz dopiero 3dni, z czego 2dni po 20min. - Wiek - skopiowałeś podanie od @ Not t!k3r 😂 - Mówisz, że odwiedzasz forum kilka razy dziennie a 1g temu dopiero się zarejestrowałeś - brak konta Prime -/+ znajomość SM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dewey Posted August 10, 2019 V.I.P Share Posted August 10, 2019 Czytaj wymagania. Jesteś tak leniwy, że podania Ci się nie chce napisać samemu? Tu nie rozdajemy adminów na lewo i prawo. Odrzucam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dewey Posted August 10, 2019 V.I.P Share Posted August 10, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts