Mr_Danio Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Witam chciałbym zaproponować dodanie pewnego punktu w regulaminie ponieważ denerwująca jest troszkę pewna sprawa a mianowicie. Chciałbym aby w podaniach każdy wypowiadającu uzasadnił minimum 3 argumentami swoje zdanie na TAK bądź na NIE ponieważ jest to troszkę dziwne że ktoś coś napisze a restza pisze tak ja UP, tak jak UP@, Powody UP, To co wyżej. Są to bezsensownie nabijanie postów większość pewnie nawet nei czyta podania więc myślę że osoby które wypowiadają się w podaniach powinny mieć własne zdanie i argumenty. A jeżlei dalej by to pisali UP@ wtedy powinni zostać karani warnami jest to w sumie bardzo czesto spotykana zasada na wielu już bardziej rozwiniętych sieciach. Więc co wy na to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 22, 2015 User Share Posted January 22, 2015 Jestem za. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Aż 3 to nie .. Ale żeby napisał dlaczego jest np. na tak lub nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Ja jestem za, bo innych wypowiedzi "TAK", a dlaczego to nie wiadomo. Przykład Jestem na TAK + Steam + Wiek + Staż na serwerze Jestem na NIE - Brak Steam - Wiek - Słaby staż na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 22, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 22, 2015 Tak ja Play to wyjaśnił. Powinny być argumenty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Ja jestem za, bo innych wypowiedzi "TAK", a dlaczego to nie wiadomo. Przykład Jestem na TAK + Steam + Wiek + Staż na serwerze Jestem na NIE - Brak Steam - Wiek - Słaby staż na serwerze Heh taki mały wzór :). Jest poprawny, lecz ja wolę opisać to w zdaniu np. Jestem na TAK! Ogarniasz jesteś aktywny, masz posty, czas na forum jak i na serwerze. Każdy ma swoje mi to obojętne byle tylko, aby inni wiedzieli o co biega. TAK powody up są bez sensu :d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 23, 2015 Owner Share Posted January 23, 2015 §2 pkt. 11 - 11. Wyrażając opinie na temat danego podania i oddając głos "tak" lub "nie" musimy podać przynajmniej 3 argumenty naszej wypowiedzi Dodatkowo dla osób, które moderują działy. Kiedy ujrzycie post typu "tak", "jak up" proszę dodać notatkę informacyjną do posta, że należy go zmienić i podać argumenty, w przypadku braku zmiany post proszę usunąć. Dając ostrzeżenia za brak argumentów w wypowiedzi może się źle zakończyć, chyba że dana osoba nadmiernie dostaje upomnienia i nic do niej nie dociera wtedy możemy nagrodzić ją warnem / ostrzeżeniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 23, 2015 Owner Share Posted January 23, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja przyjęta Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servers technician happy. Posted September 29, 2016 Donor Servers technician Share Posted September 29, 2016 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Ogólne → Sprawy dotyczące forum → Propozycje" do "Wysypisko → Archiwum → Archiwum 2015". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts