adasAKAkoneex Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Twój nick:♠ Nick admina banującego:Haze Data/Mapa: Mirage (daty nie pamiętam) SteamID:0:0:197374134 Serwer (mod): Only Mirage Opis sytuacji: Dostałem perm bana głównie za wyzywanie innych i wiem ze mi się należał ale chciałem wrócić na serwer... z mojej strony mogę zapewnić ze to co działo się przed banem nie będzie miało już miejsca na serwerze oraz chce przeprosić administrację. Proszę o ostatnią szanse a sami zobaczycie. Wycinek z konsoli: brak Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted August 4, 2019 V.I.P Share Posted August 4, 2019 @ Karcok prosze o wypowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted August 4, 2019 Sponsor Share Posted August 4, 2019 @ adasAKAkoneex Nie ma tego nicku w bazie. Podaj normalnie Steam_ID @ adasAKAkoneex - Ban zostaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
adasAKAkoneex Posted August 4, 2019 Author Share Posted August 4, 2019 @ Karcok STEAM_1:0:197374134 lodołamacz 2000 a ten ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted August 4, 2019 V.I.P Share Posted August 4, 2019 Dobra więc tak- pomimo, iż miałeś aktywnego bana w grze próbowałeś grać na serwerze robiąc nowe konta steam. Ban zostaje, a odwołanie odrzucam. @ Karcok @ Weak'uś. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted August 4, 2019 V.I.P Share Posted August 4, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts