Jump to content
martini

Wywiad - Play + Bonus

Recommended Posts

Siemka. Przedstawiam wam mój wywiad zrobiony z V@ Play jakiś czas temu, lecz musiałem go przeredagować, a później miałem trochę więcej zajęć i nie mogłem go wstawić. Wstawiam, żeby nikt nie myślał, że olewam swoje obowiązki. 

Legenda: 

martini

Play

Cześć, z tej strony martini czy poświęciłbyś mi chwilę czasu na wywiad dla użytkowników Katujemy.eu? 

Cześć, oczywiście 

W takim razie na początek nam się przedstaw.

Mam na imię Michał 

Może coś więcej o sobie nam opowiesz? Czym się interesujesz, ile masz lat , skąd pochodzisz itp. 

Interesuję się programowaniem, muzyką, przeważnie hip-hop, no i dziewczynami czyli jak każdy chłopak. Mam 18 lat, a pochodzę z Pionek.

Opiszesz nam trochę siebie? Jak wyglądasz itp.

Mam 1.75 m wzrostu, jestem chudej postury, mam ciemny brązowy (rudy) kolor włosów

Uczysz się/pracujesz? 

Uczę się w szkole zawodowej, niestety po moich problemach jestem na drugim roku.

Rozumiem. Wyżej wspomniałeś, że interesujesz się programowaniem. Programowałeś już coś? 

Tak, rozwijam swoje umiejętności na razie jestem na etapie kilku językach.

Pochwalisz nam się co już zaprogramowałeś? 

Na razie to kilka styli zakodowałem, dużo modyfikacji, paczek stworzyłem do cs'a, No i kilka modyfikacji do metina bo tym też zacząłem się interesować.

Ciężko jest w ogóle coś zaprogramować?

Jeżeli się zna języki to w miarę łatwo, aczkolwiek trzeba trochę pomyśleć jeżeli się coś pisze, bo jeden błąd i może wszystko nie działać

Dobrze. Starczy już tych pytań o tobie. Przejdźmy teraz do sieci Katujemy.eu. Opowiesz nam jak się dostałeś na tą sieć i dlaczego zostałeś?

Było tak, że Astral do mnie napisał abym mu z czymś pomógł, a potem zlecił mi zamówienie na paczkę codmod 801 no i ja się zacząłem dopytywać Astrala czy było by miejsce dla mnie u niego na sieci, bo myślałem nad odejściem od starej sieci z powodu, iż inny administrator nic nie robił. No i Astral oczywiście powiedział, że znajdzie się miejsce tylko musiał to skonsultować z Dudnesem, no i tak się znalazłem u was.

Co sądzisz o naszej sieci? Myślisz, że damy radę przetrwać wiele kryzysów i wszystko co by mogło zagrozić?

Sądzę, że damy radę tylko obawiam się o niektóre serwery, że z czasem mogą upaść. Ja sam doszedłem aby wspierać i dążyć do doskonałości i perfekcji, aby jak najdłużej pomóc z siecią na tyle ile mogę.

I takiej postawy oczekiwałem. Co sądzisz o ekipie forum? Zgrana jest? Zmieniłbyś coś? 

Co do ekipy to nic bym nie zmieniał, wszystko jest w porządku nie ma nigdzie problemów nikt się nie kłóci tylko czasami małe nieporozumienia się zdarzają, na ub długo nie trzeba czeka więc ubteam też dobrze się spisuje i wszystko jest tak jak być powinno.

A co sądzisz o naszym logu? Podoba ci się? 

No tak 6/10 to logo mogłoby być lepsze  :lol: 

Co byś w nim zmienił? 

Chyba całe, iż jest fajne to bym zmienił, bo mi się znudziło.

Wiesz, nie można zmieniać tak wszystkiego. Logo musi być rozpoznawcze w internecie, a jak tak się ciągle będzie zmieniało to nic z tego nie wyjdzie.

Wiem wiem  ;) 

Dobrze. Przejdźmy może do pytań ogólnych. Co lubisz robić najbardziej? 

Hmm, najbardziej to chyba kodować, fascynują mnie moje prace, wc lubię coś nowego zrobić czego jeszcze nigdzie nie ma.

Grunt to robić to co się lubi. Co lubisz jeść najbardziej?

Najbardziej rosół i pierogi z grzybami i kapustą.

Jaką muzykę lubisz najbardziej?

Rap, Reggae, Energy, no i czasami Disco Polo.

Jakie ciuchy lubisz najbardziej? Masz jakiś swój styl?

Spodnie jeanse, nie za szerokie w nogach i ogólnie, proszę nie kojarzyć do rurek xD koszulka, no i bluza z kapturem. A koszula to na jakieś imprezki.

To imprezowicz z Ciebie. A gatunki filmowe, jakie lubisz?

Komedie, horrory, akcji i fantastyczne.

A samochód? Jaki ci się podoba?

Co do samochodów to Golf 4.

Dobrze. Wydaje mi się, że na tym zakończymy nasz wywiadzik. Chciałbyś kogoś jeszcze pozdrowić? 

Oczywiście, Chciałbym pozdrowić Całą Administrację, która stworzyła sieć i poświęca tak dużo całej sieci również chciałbym Ciebie pozdrowić i podziękować za wywiad jak i wszystkich użytkowników Katujemy.eu

Dzięki, ja Ciebie też pozdrawiam. To może jeszcze tak na koniec pokazałbyś się jak wyglądasz? Użytkownicy na pewno są ciekawi. 

Oczywiście, zaraz ci podeślę linka  ;) 

BONUS

06632605404090287763.jpg 16,5 roku

27447987749603356294.png

18 lat

• Like 5

W końcu pojawiają się nieco dłuższe wywiady. :)

Przyjemnie się czytało, jeden błąd dostrzegłam raz napisane "narazie, za drugim razem "na razie" z czego oczywiście druga wersja jest prawidłowa.

Pytania ładnie skomponowane, jednak tak jakby mi czegoś zabrakło..

LIKE za wykonaną pracę. ;)

Po co ty robisz wywiady z kimś z kim wywiad był kilka dni temu? - http://katujemy.eu/index.php?/topic/3435-pod-lup%C4%85-play/

Tak samo było z Astralem. Kilka godzin po tym jak ja udostępniłem wywiad z nim Ty też to zrobiłeś. Trochę bezsensu :> Mógłbyś się zająć robieniem wywiadów z osobami z którymi jeszcze ich nie było.

Po co ty robisz wywiady z kimś z kim wywiad był kilka dni temu? - http://katujemy.eu/index.php?/topic/3435-pod-lup%C4%85-play/

Tak samo było z Astralem. Kilka godzin po tym jak ja udostępniłem wywiad z nim Ty też to zrobiłeś. Trochę bezsensu :> Mógłbyś się zająć robieniem wywiadów z osobami z którymi jeszcze ich nie było.

Ja z nim ten wywiad przeprowadziłem kilka dni temu tylko Martini, dopiero teraz go wrzucił ;D

Wywiad był robiony wcześniej niż ten Ojca tylko dopiero go wrzuciłem. Z Astralem było tak, że ja z nim robiłem jako próbny, ale i tak postanowiłem go udostępnić. 

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Miłego czytania :)

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.