miniss__pl Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Nick: MinisImię: Kornel Stuchlik Wiek: 16 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/MiNis%20%20CS.MONEY/145.239.237.170:27015/ Grałem pod 4 nickami i łącznie mam 55 godzin na serwerze Doświadczenie w adminowaniu: Nigdy nie byłem adminem Znajomość sourcemoda [0/10]: 2Czy byłeś / byłaś już adminem?: Nie Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-3 godziny dziennie Dlaczego Ty?: Od dłuższego czasu regularnie gram na arenkach. Denerwuje mnie strasznie gdy jest na nich odpalony gracz i jedynie co mogę zrobić to napisać do administracji żeby weszła na serwer i go zbanowała a admin nie zawsze jest dostępny więc zazwyczaj większość ludzi wychodzi i idzie na inne serwery. Problemem są tez dzieci które nie grzeszą kulturą i nie znają podstaw regulaminu. Z powodu małej ilości administracji serwer jest czasami niegrywalny więc chciałbym się sprawdzić w roli administratora i umilić grę wszystkim. osiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: Steam, FbSID: STEAM_0:0:443691814 Posiadasz konto Prime?: Tak Akceptujesz regulamin admina?: TakAkceptujesz regulamin serwera?: Tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted August 1, 2019 Sponsor Share Posted August 1, 2019 - GT To jest dramat.... 0h W ciągu miesiąca - Nowe konto - Nie znamy cię - Doświadczenie @ Dudnes weź to zamknij.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikadik Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Na NIE - jak jesteś na serverze to mało udzielasz się przez mikrofon - konto pod podanie - wiem, że jest zapotrzebowanie na adminów, ale to nie może być pierwszy lepszy random 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted August 2, 2019 Owner Share Posted August 2, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts