Jump to content
legend

Odwołanie od bana

Recommended Posts

Twój nick:𝐥𝐞𝐠𝐞𝐧𝐝

Nick admina banującego: nie wiem 

Data/Mapa: 29.07.19 nie dostałem bana na mapie tylko na następny dzień gdy chciałem zagrać wyskoczył mi komunikat , że dostep do tego serwera został dla mnie zablokowany

SteamID: STEAM_0:1:151707804

Serwer (mod): FFA                            

Opis sytuacji: Grałem 29.07.19 na serwerze następnego dnia gdy chciałem zagrać wyskoczył mi komunikat że dostep do tego serwera został dla mnie

Wycinek z konsoli:  Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://katujemy.eu aby poznać szczegóły.

Uzupełnij wzór.

Twoim obowiązkiem jest podanie SID, a nie linku do profilu.

// edit.

@ legend

mod serwera, to nie IP, jak wskazuje nazwa zresztą.

co do "blokady" - nie figurujesz w sourcebansie, ani nigdzie jako zbanowany, więc oznaczam tu osoby odpowiedzialne za FFA, aby rozwiązały problem.

@ Szogun123 @ Seaborg

• Like 2

@ legend tak jak napisał @ EXTREMAAAAA w sb cię nie ma oraz nigdzie nie widnieje twój ban. Temat był również poruszony z moją administracją i nikt ci tego bana nie nadał dlatego nie jestem w stanie powiedzieć dlaczego w ogóle taka sytuacja jest. Chwilę nad tym posiedź pokombinuj lub sprawdź pliki gry.

@ EXTREMAAAAAreszte zostawiam tobie.

Problem nie leży po naszej stronie.

Sprawdź, czy problem występuje tylko na FFA, jeżeli tak, kontaktuj się z właścicielami serwera.

Nie pisz więcej "odwołania od bana" - nie ma go.

• Like 1

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.