legend Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Twój nick:𝐥𝐞𝐠𝐞𝐧𝐝 Nick admina banującego: nie wiem Data/Mapa: 29.07.19 nie dostałem bana na mapie tylko na następny dzień gdy chciałem zagrać wyskoczył mi komunikat , że dostep do tego serwera został dla mnie zablokowany SteamID: STEAM_0:1:151707804 Serwer (mod): FFA Opis sytuacji: Grałem 29.07.19 na serwerze następnego dnia gdy chciałem zagrać wyskoczył mi komunikat że dostep do tego serwera został dla mnie Wycinek z konsoli: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://katujemy.eu aby poznać szczegóły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMAAAAA Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Uzupełnij wzór. Twoim obowiązkiem jest podanie SID, a nie linku do profilu. // edit. @ legend mod serwera, to nie IP, jak wskazuje nazwa zresztą. co do "blokady" - nie figurujesz w sourcebansie, ani nigdzie jako zbanowany, więc oznaczam tu osoby odpowiedzialne za FFA, aby rozwiązały problem. @ Szogun123 @ Seaborg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szogun Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 @ legend tak jak napisał @ EXTREMAAAAA w sb cię nie ma oraz nigdzie nie widnieje twój ban. Temat był również poruszony z moją administracją i nikt ci tego bana nie nadał dlatego nie jestem w stanie powiedzieć dlaczego w ogóle taka sytuacja jest. Chwilę nad tym posiedź pokombinuj lub sprawdź pliki gry. @ EXTREMAAAAAreszte zostawiam tobie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMAAAAA Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Problem nie leży po naszej stronie. Sprawdź, czy problem występuje tylko na FFA, jeżeli tak, kontaktuj się z właścicielami serwera. Nie pisz więcej "odwołania od bana" - nie ma go. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMAAAAA Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts