Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dnia 25.07.2019 zostałem zbanowany na serwerze 1vs1 , oto treść bana :

Nick ST csgoatse.com

IP 188.147.39.77
SteamID STEAM_1:0:143766914
Powód [SourceSleuth] Zduplikowane konto
Długość Na Zawsze
Nałożony 25.07.2019 17:48
Wygasa Nigdy
Serwer [CS:GO] ARENA 1v1

Ową treść ujrzałem, gdy wszedłem na forum, a wraz z nią jeszcze treści dwóch innych banów, o których wcześniej nigdy w życiu nie miałem pojęcia :

Nick ?SyNter?
IP 188.147.39.77
SteamID STEAM_1:0:493799744
Powód [SourceSleuth] Duplicate account
Długość Na Zawsze
Nałożony 15.06.2019 11:51
Wygasa Nigdy
Serwer [CS:GO] FFA

oraz :

Nick Doqon
IP 188.147.39.77
SteamID STEAM_1:0:467041801
Powód Aimbot
Długość Na Zawsze
Nałożony 10.02.2019 18:44
Wygasa Nigdy
Serwer [CS:GO] RETAKE

Jedyne co łączy mnie z tymi banami to to, że w ich treści jest podane moje IP, co jest bardzo dziwne, ponieważ w drugim banie na nick Doqon jest podana data 10.02.2019, a w tamtym czasie nawet nie miałem aktualnego komputera ani routera. Jest to nie możliwe fizycznie abym to ja korzystał wtedy z owego nicku oraz IP, tak samo z drugim banem 15.06.2019 - nie gralem w tamtym czasie w CS:GO.

Nie mam pojęcia jakim cudem do tego doszło i szczerze mnie to nie obchodzi, jeśli nie ma to nic wspólnego z moim banem, który został nałożony z minuty na minute bez uzasadnienia i domagam się usunięcia owego bana.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Twoje obecne ip nałożyło się na ip gracza na nicku Doqon który kiedyś otrzymał bana na takie samo ip które ty masz obecnie za używanie aimbota. System to wykrył i nałożył ci permamentnego bana za "Zduplikowane konto" ponieważ uznał że Doqon wszedł na tym samym ip na innym koncie.

• Uwielbiam 1
Opublikowano
2 minuty temu, Jezorx napisał:

Twoje obecne ip nałożyło się na ip gracza na nicku Doqon który kiedyś otrzymał bana na takie samo ip które ty masz obecnie za używanie aimbota. System to wykrył i nałożył ci permamentnego bana za "Zduplikowane konto" ponieważ uznał że Doqon wszedł na tym samym ip na innym koncie.

Domyślałem się mniej więcej jak to wyglądało, natomiast co z usunięciem bana?

Opublikowano
23 minuty temu, still napisał:

Domyślałem się mniej więcej jak to wyglądało, natomiast co z usunięciem bana?

Wytłumaczyłem tylko jak to działa. Dalej już nie moja bajka. Podejrzewałem po prostu że kogoś obwiniasz za banicje.

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

@ Jezorxnie jesteś od tego aby wypowiadać się w takich postach jeżeli tego nie wymaga sytuacja. W tym wypadku chciałbym poinformować, że dostajesz upomnienie pisemne. 

@ stillodnośnie twojego bana, pojawi się Unban Team i Cię odbanują. Trochę cierpliwości! 

• Lubię to! 2
  • Haha 2
  • Premium
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.