Neme Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Nick: NemeImię: DawidWiek: 16Staż na serwerze: tak okolo 10/11 dniDoświadczenie: Posiadalem juz admina na jailach . Swoja przygode zaczynalem na cs-dr***.pl od tego wszystko sie zaczelo. Póżniej miałem admina na 2 serwerach jaila. Nastepnie zaczynalem tworzyc własną sieć w której zebrałem duże doświadczenie , stad duze doswiadczenie w amxx, a teraz jestem u was :wub: Znajomość AMX [0/8]: 6/7Czy byłeś / byłaś już adminem?: Byłem Dlaczego Ty?:Dlaczego ja ? hmmm Zacznijmy od tego że na serwerze jest coraz mniej adminów (może nawet nie coraz mniej lecz coraz mniej ich wchodzi proszę zobaczyć sobie na ich aktywność) Co raz więcej dzieci wchodzi do ct i robi fk. Ludzie obrażają i nie zachowują kultury trzeba to ogarnąć od tego tu jestem. Uważam że jestem odpowiednim kandydatem na to miejsce. Staram się zachować kulturę na serwerze (rzadko zdarza mi się obrażać lub wyzywać) Jeżeli komuś nie poda się moje podanie. Proszę śmiało o krytykę przyjmę to na klatę. Wiem również że będą problemy z moją aktywnością na forum lecz nie jestem typem tych ludzi co siedzą na forum i przeglądają tematy. Lecz postaram się poprawić mojąPosiadasz mikrofon?: TakKontakt: GG, PWSTEAM: ZakupilemAkceptujesz regulamin admina?: TakAkceptujesz regulamin serwera?: TakRóżyk nie pisz tego ależ w kazdym zdaniu to jest irytujace Dziekuje wszystkim za opinie sprobuje sie poprawic ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Jestem na nie. Wcześniej pisanie we własnym podaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 21, 2015 User Share Posted January 21, 2015 Zakupiłeś Steama, ależ Grasz Ns ? Nie, nie ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Jestem na nie :) powody podane wyzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 NIE ! powody UP. Następne podanie złóż za jakiś tydzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Jestem na nie. Wcześniej pisanie we własnym podaniu. Nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Na nie jak up Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Wczoraj podanie i już dzisiaj kolejne? Bardzo śmieszne ale jestem na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 21, 2015 Owner Share Posted January 21, 2015 Podanie odrzucone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved !@benuss Posted January 21, 2015 Donor Deserved Share Posted January 21, 2015 Proszę o pełne wypowiedzi. Jeśli wasze zdanie jest negatywne powinno zostać poparte argumentami. W innym wypadku to jest po prostu śmieszne. Pisanie postów typu "Nie, powody UP" są bynajmniej idiotyczne i pokazują Wasze lenistwo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts