Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Neme

Podanie Neme v2

Recommended Posts

Nick: Neme
Imię: Dawid
Staż na serwerze: tak okolo 10/11 dni
Doświadczenie: Posiadalem juz admina na jailach . Swoja przygode zaczynalem na cs-dr***.pl od tego wszystko sie zaczelo. Póżniej miałem admina na 2 serwerach jaila. Nastepnie zaczynalem tworzyc własną sieć w której zebrałem duże doświadczenie , stad duze doswiadczenie w amxx, a teraz jestem u was  :wub: 
Znajomość AMX [0/8]: 6/7
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Byłem 
Dlaczego Ty?:Dlaczego ja ? hmmm Zacznijmy od tego że na serwerze jest coraz mniej adminów (może nawet nie coraz mniej lecz coraz mniej ich wchodzi proszę zobaczyć sobie na ich aktywność) Co raz więcej dzieci wchodzi do ct i robi fk. Ludzie obrażają i nie zachowują kultury trzeba to ogarnąć od tego tu jestem. Uważam że jestem odpowiednim kandydatem na to miejsce. Staram się zachować kulturę na serwerze (rzadko zdarza mi się obrażać lub wyzywać) Jeżeli komuś nie poda się moje podanie. Proszę śmiało o krytykę przyjmę to na klatę. Wiem również że będą problemy z moją aktywnością na forum lecz nie jestem typem tych ludzi co siedzą na forum i przeglądają tematy. Lecz postaram się poprawić moją
Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: GG, PW
STEAM: Zakupilem
Akceptujesz regulamin admina?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Różyk nie pisz tego ależ w kazdym zdaniu to jest irytujace 

Dziekuje wszystkim za opinie sprobuje sie poprawic ;)

• Deserved

Proszę o pełne wypowiedzi.

Jeśli wasze zdanie jest negatywne powinno zostać poparte argumentami. W innym wypadku to jest po prostu śmieszne. 

Pisanie postów typu "Nie, powody UP" są bynajmniej idiotyczne i pokazują Wasze lenistwo. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.