Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: .Mac Pherson <3 M.

Nick admina banującego: ✪ Sinematic

Data/Mapa: przed chwilką, dosłownie.. 

SteamID: STEAM_1:1:506698402

Serwer (mod): CS:GO ONLY MIRAGE                          

Opis sytuacji: Gram od rana u państwa na serwerze i dodam iż kilku adminów mnie sprawdziło itp.. A wlazł jakiś admin i dodam iż nawet łaskawie nie zszedł na "SPECTA" aby ocenić moją grę. Moim zdaniem admin nie powinien tak zachowywać się, bo ktoś ma lepsze statystki na mapie? i ogarnia dobrze mape? 

Wycinek z konsoli: Nie ma wycinku w konsoli, niestety. Informuję państwa iż jestem czystym graczem, posiadam 8 lvl faceit, posiadam 2 konta steam, na 1 koncie przegrane ponad 9 tyś godzin, na drugim gdzie teraz właśnie otrzymałem bana dosłownie tysiac. Na każdym koncie Elite ranga:)) 

PS: Proszę admina banującego o rozpisanie demka skoro twierdzi, że "WH".. Nawet łaskawie nie zszedł na SPECTA! a powinien! 

Ja się mam zamiar bronić, ponieważ nigdy nie używałem wspomagaczy, a mowment posiadam dobry:) 

Czekam do 24h na rozpisanie demka przez admina i prosiłbym aby wysoka ranga oceniła demko. jeżeli w ogóle wielce "PAN ADMIN rozpisze w przeciągu 24h". 

• Haha 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano
Cytat

A wlazł jakiś admin i dodam iż nawet łaskawie nie zszedł na "SPECTA" aby ocenić moją grę. 

Jakieś dowody na poparcie tych słów rzucanych na wiatr? I może troszkę kultury, nie nauczono w domu? Zaraz ja nauczę. :)

Cytat

. Informuję państwa iż jestem czystym graczem

Ale zdecyduj się, czy piszesz kulturalnie, czy nie, bo połowiczne bycie grzecznym nic nie daje.

Cytat

i prosiłbym aby wysoka ranga oceniła demko.

Nie wiem, czy jestem odpowiedni, czy w ogóle ktoś z UBT CS:GO jest odpowiedni, ale dołożymy wszelkich starań, aby Twoje demko zostało sprawdzone i ocenione w należyty sposób, z najwyższą starannością.

@ Sinematicrozpisz demko, bo kolega chyba nie wierzy, że chłopaki z Mirka potrafią.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

05:12 Strzelił za nim go było widać, 

05:20 Tutaj tak samo jak wyżej^^,

07:07 Wcelował się przez ścianę,

07:23 Nie mógł wiedzieć że tam jest. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Poszperałem trochę w google o Tobie i wszystko się zgadza w sensie nick, steamid, nawet avatar na forum. I nie wciskaj tutaj nikomu kitów, że masz 9k godzin gdzieś tam i 8lvl faceit bo Ci nie uwierzę, a 1 na 1 zjadłbym Cię oczywiście na czysto bo Ty raczej nie dałbyś rady.. A to link do innego forum gdzie gracz złożył odwołanie i też ładnie Cię zgnietli.

https://1shot2kill.pl/topic/40768-odwołanie-od-bana-mac-pherson/?tab=comments#comment-299059

• Lubię to! 2
Opublikowano

Żegnamy. :)

Nawet masz identyczne schematy pisania w odwołaniu i płakania, że admin nie "ZSZEDŁ NA SPECT" ale cóż, nie masz 220 IQ, żeby zrozumieć pewnie sprawy, więc leć na kolejną sieć pisać odwołanie, adios.

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.