Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiem czy była taka propozycja a mianowicie chciałbym zaproponowac aby wgrano plugin : Team SemiClip - Jest to plugin dzięki którym możemy przechodzić przez graczy swojej drużyny jest ona bardzo przydatny ponieważ zapobiega on blokowania zawodników w trakcie rundy a jak sami wiecie blokowanie jest bardzo denerwujące ;) 

Opublikowano

Wiem ,bo sam sie wkurzam jak chce przez brame przejść a mi blokuje ziomek,i musze przez okno na only,dlatego jestem na tak :)

Opublikowano

Mnie wkurza jak w TT idziemy na B raszem, a tu stanie ziomek i blokuje, bo boi się, że zginie i pada pół teamu..Wielkie TAK

• Właściciel
Opublikowano

Panowie przesadzacie, dd2 można traktować jak TP, klasyczny serwer. Moim zdaniem jest dobrze obecnie po co mamy mieszać przy serwerze? W dodatku gwarantuje, że będziecie tęsknić za ludźmi którzy tak pięknie blokują trupa :)

Opublikowano

Dudnes dobrze prawi polać mu!jestem na nie, chociaż często mnie irytują bloczące botki :)

• Zasłużony
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: @Close

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.