Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: MistiQue

Nick admina banującego: Robson

Data/Mapa: 21:08 / 01-07-19

SteamID: STEAM_1:0:506571904

Serwer (mod): Only Mirage

Opis sytuacji: Opis jest taki, że go nie ma. Ban i tyle. Chciał sprawdzić i sprawdził 

Wycinek z konsoli: Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>ROBSON</u></b><br />Powód: <b><u>wh</u></b>.
Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>ROBSON</u></b><br />Powód: <b><u>wh</u></b>.

Takie coś mam więc wklejam 

Link: http://sb.weakips.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:506571904&advType=steamid&Submit

Proszę aby patola z bólem dupy się nie wypowiadała bo tak delikatnie c*uj wam do tego :oczko:

• Haha 1
Opublikowano

Też myślę, że ban jest słuszny, robercik wyczuwa takie wuha na mile 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Demko z pierwszej mapy jak będzie za mało rozpiszę dalej ale chyba zobaczycie sami,że nie warto albo jestem ślepy..

auto0-20190701-210621-1411047664-de_mirage-Only_Mirage_Katujemy

27:00 wychodzisz wcelowany i tak samo przenosisz od razu celownik na model
28:00 wcelowany w model,jakiś dziwny pref z dgl na wejscie do domku A gdzie poruszał się CT
28:30-28:51 cały czas idziesz za przeciwnikiem celownikiem po scianie
33:00-33:13 celownik prosto na modelu,po chwili wychodzi wcelowany i pref
33:59:34:06 wybiegasz ze schodów i idealnie mierzysz w model na midzie\
35:20 dziwnie zerkasz na ściane
37:00-37:18 wiesz,że jeden gracz jest pod drewnem drugi na drewnie(nie mogłeś tego usłyszeć),celownik wyśrodkowany czekasz który pierwszy wyjdzie

Nie wiem czy jest sens dalej rozpisywać.. Jak coś rozpisze dalej narazie tyle ode mnie.

• Lubię to! 1
  • Wow 1
Opublikowano

27:00 Ja tu nie widzę nic nadzwyczajnego no ale okej 

28:00 Wcelowany to tak średnio bym powiedział, jakiś dziwny pref z dgl jak milion innych w poprzednich meczach. Często tak robiłem w pałacu 

28:30-28:51 Na samym początku czasówki odpisywałem na steam (pewna osoba może to potwierdzić jeśli jest taka potrzeba) a że biegał w tym miejscu to nie moja wina. Pod koniec czasówki chciałem wracać żeby zabić skracających rampę, których UWAGA usłyszałem. ALE ten ct tupnął i wyraźnie to słychać więc nadal nic interesującego

33:00-33:13 Tutaj pierwsza podejrzana akcja jak teraz na to patrzę BUT czysty przypadek gdybym miał wu ha raczej nie mógłbym się powstrzymać żeby nie strzelić mu w głowę 

33:59:34:06 Hemmmmm. Kolega obok sę z nim strzelał więc nie jest ciężko stwierdzić gdzie on się znajduje + radar (Może i jestem rakiem ale umiem z niego korzystać xD) 

35:20 Random spojrzenie. Popatrz na swoje demka a też znajdziesz kilka takich :v

37:00-37:18 Ten CT na drewnie tupał w pałacu (nie wiem jak ty ale ja go słyszałem) chwilę potem słuchać odgłos wchodzenia po drabinie. Pomyślałem że zszedł pod drewno. Taka sytuacja 

To tyle ode mnie. Czekam na werdykt UBT 

• Premium
Opublikowano

Próbujesz się kryć ale nie potrafisz, wystarczy zwolnione tempo i widać wszystko kumpel ;3 2 razy oglądałem demko. Raz bez zwolnionego raz z :) byłem około 17 na serwerku oglądałem sobie graczy, byłeś bobem teraz takie prifire?

Ban Słuszny. 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Premium
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.