Jump to content
Mr_Danio

Witam wszystkich bardzo serdecznie

Recommended Posts

Witam wszystkich bardzo serdecznie na sieci Katujemy.eu

Mam na imię Damian pochodzę z małej miejscowości Rychliki i mam skończone 17 lat. Interesuję się sportem oraz gram dość zaawansowanie w piłkę nożną oraz w siatkówkę. Na sieć Trafiłem tutaj do was dzięki temu ze mam na steamie starego znajomego Playa myślę że kojarzy mnie z nicku Gekon ;) UBT z jego byłej sieci i późniejszy moderator ;)

Jestem osobą która nie lubi kryć tego co ma na myśli i zawsze wolę powiedzieć bolesną prawdę niż kłamać i robić z siebie lub kogoś idiotę.

W cs 1.6 gram od kilku ładnych lat choć miałem bardzo długą przerwę od gry po mału wracam do formy. Ok kilku lat zajmuję się serwerami Cs 1.6 byłem technicznym serwerów na wielu sieciach a więc znajomość FTP czy AMXX nie sprawia mi problemu cały czas staram się uczyć czegoś nowego od pisania pluginów po same paczki.

Jeśli chodzi o forum to tutaj nie ma dla mnie nic nowego na silnikach MYBB czy IPB pracowałem takze kupe czasu na IPB troszkę więcej ale na MYBB takze kilka latek . Więc znajomość obydwu paneli jakimi są ACP czy MPC jest na poziomie zaawansowanym. Jestem osobą która miała na wielu sieciach rangi od moda po właściciela a więc troszkę doświadczenia jest.

Mam nadzieję ze siec przetrwa długie lata i lata i nie będzie szybko przenosin. Jeżeli macie jakieś pytania / problemy, lub ktoś potrzebuje pomocy to tyczy się takze do administracji walcie śmiało zawsze jestem chętny do pomocy oraz bardzo aktywny więc o ile będę wiedział o co chodzi udzielę pomocy każdemu z was.

Jeżeli ktoś chce wiedzieć czegoś więcej niech napisze a opisze się bardziej na pw. 

Wiem ze wiele osób odchodzi z sieci i narzeka lecz to jest nowa sieć a jak wiadomo na rozwinięcie profesjonalnej sieci trzeba troszkę czasu a tu sieć się rozkręca znakomicie biorąc pod uwagę czas powstania. Mam nadzieję ze będę miał szansę przyczynić się do rozwoju sieci i ze kiedyś dostanę szansę dołączenia do grona administracji.

Jeżeli ktoś chciałby wiedzieć na jakich sieciahc byłem w przeszłości i jaką funkcję pełniłęm niech pisze na pw ;) 

pozdrawiam Mr_Ślepy

• Like 1

Cześć :)

Pod względem rozwoju sieci w takim czasie, myśle ze osiągneliśmy rekord .

Powiem ci tak byłem na bardzo wielu sieciach i nawet na początkach ogromnych sieci jakimi teraz są ..... nie będę reklamował i ta siec w rozwoju jest zdecydowanie najlepsza myślę ze każda sieć chciałaby coś takiego osiągnąć a to dopiero początek ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.