Mr_Danio Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Witam wszystkich bardzo serdecznie na sieci Katujemy.eu Mam na imię Damian pochodzę z małej miejscowości Rychliki i mam skończone 17 lat. Interesuję się sportem oraz gram dość zaawansowanie w piłkę nożną oraz w siatkówkę. Na sieć Trafiłem tutaj do was dzięki temu ze mam na steamie starego znajomego Playa myślę że kojarzy mnie z nicku Gekon ;) UBT z jego byłej sieci i późniejszy moderator ;) Jestem osobą która nie lubi kryć tego co ma na myśli i zawsze wolę powiedzieć bolesną prawdę niż kłamać i robić z siebie lub kogoś idiotę. W cs 1.6 gram od kilku ładnych lat choć miałem bardzo długą przerwę od gry po mału wracam do formy. Ok kilku lat zajmuję się serwerami Cs 1.6 byłem technicznym serwerów na wielu sieciach a więc znajomość FTP czy AMXX nie sprawia mi problemu cały czas staram się uczyć czegoś nowego od pisania pluginów po same paczki. Jeśli chodzi o forum to tutaj nie ma dla mnie nic nowego na silnikach MYBB czy IPB pracowałem takze kupe czasu na IPB troszkę więcej ale na MYBB takze kilka latek . Więc znajomość obydwu paneli jakimi są ACP czy MPC jest na poziomie zaawansowanym. Jestem osobą która miała na wielu sieciach rangi od moda po właściciela a więc troszkę doświadczenia jest. Mam nadzieję ze siec przetrwa długie lata i lata i nie będzie szybko przenosin. Jeżeli macie jakieś pytania / problemy, lub ktoś potrzebuje pomocy to tyczy się takze do administracji walcie śmiało zawsze jestem chętny do pomocy oraz bardzo aktywny więc o ile będę wiedział o co chodzi udzielę pomocy każdemu z was. Jeżeli ktoś chce wiedzieć czegoś więcej niech napisze a opisze się bardziej na pw. Wiem ze wiele osób odchodzi z sieci i narzeka lecz to jest nowa sieć a jak wiadomo na rozwinięcie profesjonalnej sieci trzeba troszkę czasu a tu sieć się rozkręca znakomicie biorąc pod uwagę czas powstania. Mam nadzieję ze będę miał szansę przyczynić się do rozwoju sieci i ze kiedyś dostanę szansę dołączenia do grona administracji. Jeżeli ktoś chciałby wiedzieć na jakich sieciahc byłem w przeszłości i jaką funkcję pełniłęm niech pisze na pw ;) pozdrawiam Mr_Ślepy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Siemanko, mam nadzieję, że zostaniesz u nas na dłużej i napisz proszę na jakim serwerze można cię spotkać? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Witaj w naszych skromnych prograch ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 20, 2015 Author Share Posted January 20, 2015 Siemanko, mam nadzieję, że zostaniesz u nas na dłużej i napisz proszę na jakim serwerze można cię spotkać? :) Na 100% na DD2 i BF2 czasami na cod mod 801 ! :D Tak zostaję tu na stałe ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Yo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzeek1337 Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Siema ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Witam cię na Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted January 21, 2015 V.I.P Donor Share Posted January 21, 2015 Siemanko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nafurany Adan Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Cześć :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Witaj :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Siema ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 21, 2015 Owner Share Posted January 21, 2015 Cześć :) Pod względem rozwoju sieci w takim czasie, myśle ze osiągneliśmy rekord . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNiC Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Witamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Siema, twoje przywitanie przypomina trochę CV :D Ale jak dla mnie spoko. Witaj na Katujemy :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddy Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Witam :) miłego katowania xd Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 21, 2015 Author Share Posted January 21, 2015 Cześć :) Pod względem rozwoju sieci w takim czasie, myśle ze osiągneliśmy rekord . Powiem ci tak byłem na bardzo wielu sieciach i nawet na początkach ogromnych sieci jakimi teraz są ..... nie będę reklamował i ta siec w rozwoju jest zdecydowanie najlepsza myślę ze każda sieć chciałaby coś takiego osiągnąć a to dopiero początek ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 21, 2015 User Share Posted January 21, 2015 Siemaneczko. Ależ czyżby Skopiowane ? http://pykownia.eu/showthread.php?tid=1035 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagi Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Siemka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 21, 2015 Author Share Posted January 21, 2015 Siemaneczko. Ależ czyżby Skopiowane ? http://pykownia.eu/showthread.php?tid=1035 Jak sam widzisz zamieściłem troszkę więcej informacji niż tam ale po co mam 30 razy pisać to samo poszedłem na łatwizne a jak coś nowego dochodzi to dodaje ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistrzu Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Elo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Siema i fajnie ze cos napisales o osobie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Rozpisałeś się jak na wywiadzie :D, Cześć, cześć Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Cześć :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Zapraszam cię na serwer CodMod 801lvl oraz JailBreak może sobie pogadamy :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smok344433 Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Witam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts