Play Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Witam, chciałbym wszystkich poinformować o tym iż własnie skończyłem pisać gildie, testowałem i działa wszystko, ale piszę ten temat jeżeli by wystąpiły jakieś błędy to prosiłbym o zgłoszenie i po krótku opisać gildie. System Gildi, to jest plugin który urozmaicę grę serwerowi i że tak się wyrażę, kolejne wyzwanie bo żeby założyć gildię trzeba wbić level, a żeby wbić level to trzeba trochę grać bo to jest slow exp i wolno leci, kto gra to wie ;) Gildie posiadają rozbudowane umiejętności jak i menu. 1. Założenie Gildi Koszt : 2500 Orderów Poziom: 450 2. Liczba Dozwolonych Graczy Członków: 10 3. Umiejętności: Dodatkowe HP: Koszt 1 Ulepszenia: 2000 Orderów Maxymalny Poziom Ulepszenia: 10 Maxymalna dodatkowa wartość: 100 EXP za Zabicie: Koszt 1 Ulepszenia: 1000 Orderów Maxymalny Poziom Ulepszenia: 50 Maxymalna dodatkowa wartość: +50 exp'a za zabicie Regeneracja HP: Koszt 1 Ulepszenia: 2000 Orderów Maxymalny Poziom Ulepszenia: 10 Maxymalna dodatkowa wartość: 10HP co 5s, leczy do max 600 HP Odbicie Pocisków: Koszt 1 Ulepszenia: 5000 Orderów Maxymalny Poziom Ulepszenia: 5 Maxymalna dodatkowa wartość: Odbija 5 pocisków na runde 4. Top 5 Najlepszych Gildi na serwerze 5. Zastępca Zastępca ma możliwość zapraszać graczy do Gildi Reszte opcje takich jak Członek. 6. Lider Możliwość Zapraszania Graczy do Gildi Usuwanie Graczy z Gildi Awansowanie na wyższą range członka Degradacje z Rangi zastępcy Możliwość Skasowania swojej Gildi Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś pytania dot. Gildi proszę zadawać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Witam bardzo się cieszę z tego powodu że nareszcie udało się skończyć gildie. I tu pojawia się kolejny wątek :/ Mam takie pytanko czy zostaną mi oddane ordery >?? ( 25000 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NismO Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Raczej nie , ponieważ z tego co mi wiadomo to chyba reset był ponieważ miałem około 6000 orderów i nie mam nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Miałem okazje być przy ich testowaniu i powiem, że Play wykonał kawał dobrej roboty, wygląda to na prawdę świetnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Powiem wam że Gildie są wykonane bardzo dobrze. A tu nie ma się co dziwić ze został wykonany kawał dobrej roboty w koncu robił to Play który jest fantastycznym technikiem serwerowym ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Dobra robota :D Serwer jest coraz lepszy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXtreme Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Aż będę musiał wbić na tego serwa i zobaczyć dobrą robotę Play'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 wow! tez chyba wejde to zobaczyc :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nafurany Adan Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Dobre to jest :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted April 27, 2015 Owner Share Posted April 27, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts