Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Ojciec

POD LUPĄ - Play

Recommended Posts

• Popular Post

Wracam do dziennikarstwa. Miłej lektury. Wywiad dosyć krótki, ale dopiero wracam ze snu zimowego.

Witaj Play, na samym początku przedstaw się, napisz o swoich zainteresowaniach, hobby, pasjach.

Witam, mam na imię Michał, interesuję się programowaniem mogę powiedzieć że to moje hobby i pasja, wiążę z tym moje dalsze życie iż chciałbym zostać programistą, uczę się powszechnych języków, interesuję się także muzyką w wolnych chwilach lubię sobie posłuchać lub jak coś piszę.

Rozszerzasz swoją pasję poprzez kursy, czy jesteś tzw. samoukiem?

Nie, jestem samoukiem.

To pewnie zajmuje Ci to mnóstwo czasu. Jak wyglądały Twoje początki z programowaniem?

No, trochę czasu poświęcam na to, moje początki z programowaniem zaczęły się jakoś w młodości, na pewnej serwerowni grałem i bardzo dobrym graczem byłem w cs'a oczywiście i z kolegą wpadłem na pomysł założenia własnego serwera, nic nie umieliśmy z tej dziedziny, no i w wieku młodości zacząłem czytać o serwerach cs jak postawić, jak wgrywać "pluginy", edytować, itp. No i tak zaczeło się, bardzo mnie zafascynowało to ile kilkoma linijkami kodu można było stworzyć coś fascynującego no i od tej pory poszerzam swoją wiedzę.

Czy posiadasz z tego jakieś korzyści finansowe?

Tak, czasami wpadają jakieś grosze.

Uważasz, że z tego 'zawodu' jesteś w stanie się utrzymać na dłuższą metę? Czy będziesz starał poszerzać swoje zainteresowania?

Tak, dużo czytałem na temat tego i z własnego nawet doświadczenia wiem że są spore zarobki i myślę że nie będzie problemu z tym aby się utrzymać jeżeli będzie praca. Co do moich poszerzeń zainteresowań, oczywiście ciągle je poszerzam

Przejdźmy do spraw związanych z Counter Strikie'm. Jak zaczęła się Twoja przygoda z tą grą?

To się stało jak poszedłem do gimnazjum, koledzy namówili mnie na nią no i zacząłem grać razem z nimi.

Domyślam się, że to nie jest Twoja pierwsza sieć serwerów. Pełniłeś jakieś ważne funkcje gdzie indziej?

Tak,w po poprzedniej sieci pełniłem obowiązki na forum jako "Moderator", ale byłem technikiem serwerów.

Na forum jesteś jakoś od końca listopada, ale pełnisz funkcje Vice Administratora na forum. Dużo czasu trzeba włożyć na tzw. porządkowanie forum itd?

Ja bardziej jako Vice Administrator to siedzę przy serwerach, na forum mało się wypowiadam.(śmiech)

Mało, ale jednak masz prawo decydować o rekrutacjach adminów, moderatorów, unbanteamów. Ile czasu dziennie zajmuję Ci poprawianie jakości serwerów?

Tak, mam prawo decydować ale tego nie robię. Dziennie to myślę że około 2/4h, chyba że serwer wymaga poprawy to trochę dłużej muszę posiedzieć.

Jak oceniasz rozwój sieci przez ostatnie kilka miesięcy? Pojawia się coraz więcej użytkowników, serwerów...

Co do użytkowników to trochę mało ich przybywa, co do serwerów to duduś (Dudnes), cały czas stara się rozkręcać sieć pod względem ilości serwerów.

Wydaję mnie się, że użytkowników będzie coraz więcej przybywać, więc z tym problemu nie będzie. Wróćmy do Twoich zainteresowań, na forum masz wpisane w zainteresowane słowo sport... Czym się interesujesz?

A tak, piłką nożna

A jaśniej? Która liga, który klub, jaki zawodnik Cie najbardziej inspiruje/należy do grona Twoich ulubionych?

Real Madryt, co do zawodnika to nie mam ulubionego.

Śledzisz piłkę reprezentacyjną, tzn. poczynania Polski w ostatnich meczach?

Ostatnio jakoś brakuje czasu, ale wczoraj oglądałem naszą Polską reprezentację i bardzo mnie zaskoczyły tą wygraną w ręczną.

Czy w życiu prywatnym wzorujesz się na kimś, ktoś jest Twoją inspiracją?

Nie wzoruje się na nikim.

Zbliżamy się do końca, chciałbyś coś przekazać użytkownikom, kogoś pozdrowić?

Tak, chciałbym pozdrowić wszystkich użytkowników Katujemy.eu.

• Like 13

Cieszę się, że Wam się spodobało, aczkolwiek nie uważam aby ten wywiad był jakiś szczególny. Jest bardzo przeciętny, ale ciągle doszlifowuję swoje umiejętności. Na dniach możecie się spodziewać kolejnych wywiadów, tym razem - przynajmniej tego sobie życzę i Wam będą one ciekawsze niż ten. Ale dziękuje wszystkim za miłe słowo, doceniam.

• Like 1

• Deserved

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: @Miłej lektury!

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.