Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Eyjafjallajokull
Nick oskarżonego: KubeN
IP lub SID oskarżonego: nie posiadam

Data i czas zdarzenia: ok. 20:10 dnia dzisiejszego
Przebieg sytuacji: W pewnym momencie zauważyłem jak któryś gracz wkleja popularne bindy oprogramowania EZfrags, podchwyciłem temat i zacząłem wklejać to samo. Admin miał prawo się nabrać lecz na jego miejscu sprawdziłbym jednak w 100% czy osoba w rzeczywistości cheatuje czy po prostu trolluje tak jak to było w moim przypadku. 
Dowody: To niech ww. admin przedstawi jakiś dowód, że używałem cheatów.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wchodząc na serwer akceptujesz regulamin który zabrania reklamowania stron (w tym wspomagaczy) jak i ich używania, normalna sprawa i wszyscy wiedzą jak to się kończy.
Moim zdaniem bana dostałeś za własną głupotę ale jestem skłonny skrócić go do tygodnia gdy tylko @ KubeNsię wypowie :)
+ Takie rzeczy pisz w odwołaniach od bana, chyba że chcesz pozostać na permanentnej blokadzie i tylko się wypłakać.
@ Dudnes@ Ry!(oznaczam dla zasady)

• Lubię to! 4
  • Bywalec
Opublikowano

Reklamując, wysyłając stronę EZfrags automatycznie dajesz adminowi do zrozumienia '' zbanuj mnie ''. Nie dociekalem tego czy masz te cheaty, skoro na chacie pojawił się link z tej strony, reakcja była tylko jedna. Z resztą regulamin chyba mówi o zakazie reklamowania tego typu stron, a wchodząc na serwer akceptujesz go. No cóż nieznajomość prawa szkodzi. 

• Lubię to! 5
  • Premium
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.