Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:Jezorx
Nick oskarżonego: Kappoochino
IP lub SID oskarżonego: Nie posiadam
Przebieg sytuacji: A no sytuacja wygląda tak iż od pana  Kappoochino dostałem minusa pod podaniem za "-Nie znam ciebie" "- GT, grasz na serwerze od 4/5 dni (widać na GT) i kręcisz codziennie po 130/200 min" kiedy szanowny admin wszedł ostatnio na serwer 6 dni temu na 20 minut bez zgłoszenia swojej nieobecności na serwerach.  Nie wiem czemu osoba która ostatni raz praktycznie była na serwerze tydzień temu wogóle wypowiada się pod moim podaniem. Fakt samego dania mi na "Nie" jeszcze rozumiem ale że dania jako jednego z argumentow nie znania mnie jest już przesadzony :)) A to że 

Kappoochino nie było tyle czasu to już nie moja sprawa.

Dowody:61965007_365132827466294_7687292453912576000_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=ea43ce98861aad735add3f48c66eb311&oe=5D85DD91

jaena.png

• Haha 4
Opublikowano
5 minut temu, clixxu. napisał:

A skąd wiesz, że nie zgłaszał swojej nieobecności na serverach? Masz dostęp do ukrytych stref? Nie, w takim razie rzucasz słowa na wiatr. Zajmij się graniem w csa i nie ingeruj w to, co nie powinieneś, bo od rozliczania czasu naszej gry na serverze są właściciele servera i opiekun ;) Ale uwierz mi, grałem już na wielu serwerowniach ale tak durnej skargi to jeszcze nie widziałem. Każdy ma prawo do swojego zdania, on wyraził je w twoim podaniu bo nikt mu nie zabroni tego chociażby z tego tytułu, że ma admina na serverze, gdzie ty chcesz go zdobyć. 

this topic give me a cancer 

Nie wiem czy zgłaszał swoją nieobecność nie ingeruje w to i nikogo nie rozliczam z czasu na serwerze nawet to napisałem w ostatniej linijce wystarczy przeczytać. Każdy ma prawo do swojego zdania - fakt. Napisałem skargę ponieważ zairytował mnie fakt iż dostałem niesprawiedliwego minusa pod podaniem za "Nie znajomość mnie" nie mając nawet godziny na serwerze wyrobionej w tydzień. Druga sprawa jest fakt iż każdy administrator nawet najwyższy zgłasza nieobecność publicznie i dostaje range urlopowicza więc skąd mam to wiedzieć?

Opublikowano
3 minuty temu, clixxu. napisał:

Nieobecności na forum to totalnie inna para kaloszy, niż nasze obecności na serverach to po 1. Po 2 każdy gracz, nawet ten który zarejestrował się na forum 15 min temu może wejść w twoje podanie, kliknąć twój gamettacker i dojść do wniosku, że pierwsza obecność na serverze masz około tygodnia temu XD chłopie, po tygodniu nikt ci admina nie da bo jakby tak było, to na tym serverze graliby sami admini. Kapucha zgłosił nieobecność więc tobie guzik do tego, czy gra czy nie. Po przeglądzie twojego gamettackera wydedukowal sobie, że jesteś nowy i na razie trzeba dać Ci nie, proste i logiczne, a to że walisz po 3-4 h dziennie od tygodnia to na razie nic ci nie da, bądź zdeterminowany, staraj się uzyskać admina ale nie kop sobie dołków durnymi skargami i nie wymagaj najwyższych rang po kilku dniach. Pozdrawiam cie i resztę ocenią osoby rangą wyżej :) 

Rozumiem dzięki za wyjaśnienie. Teraz uważam że moja skarga była bezsensowna. Przepraszam i pozdrawiam. ;]

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja i tak pisałem w ukrytym dziale, że idę na urlop tylko admini, Opiekun Mirage, Właściciele serwera mirage wiedzą, jak @ clixxu.wspomniał, ty grasz parę dni/tyg, nie muszę publicznie dawać urlopu, ponieważ może ma sprawy prywatne lub coś się wydarzyło itp., a odnośnie rangi urlopowicz jestem na forum więc nie muszę. I ostatnie ta skarga jest bezsensowna, na 2 raz zgłaszaj graczy jak łamią regulamin.  

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.