Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

To jest tak głupie pytanie, ale takie lubię. Jak najbardziej da się "Was" zrozumieć, oczywiście na tyle na ile kobieta pozwala się zrozumieć i w takim momencie nigdy nie wymagam więcej niż jesteście same w stanie zaoferować. Niestety często robicie same sobie pod górkę i oczekujecie zbyt wiele od mężczyzn i od świata - tak powstały feministki których ni uja nie da się zrozumieć. Kobiety są skomplikowane bo takie chcą być, faceci są mniej skomplikowani w obsłudze, chociaż niektórzy też zachowują się jak baby.

Ps. Baby to uje. (żart i nie ma na celu urazić bo z wami źle, bez was jeszcze gorzej).

Ps2. Czekam na hejty.

• Uwielbiam 4
Opublikowano

Baba jak mówi tak to znaczy tak, ale też tak znaczy nie. Może znaczy nie, albo tak. A nie znaczy nie. 

• Haha 3
  • Wow 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Skomplikowane pytanie. XD

Myślę że to kwestia chęci. Faceci lubią wszytko co nie wymaga wielkiego nakładu myślenia. Nawet jeśli tlumaczysz mu jak dziecku co zrobił źle, przy następnym tym samym błędzie kompletnie nie będzie wiedział o co Ci chodzi. XD Przez co w nas rodzi się już milion pomysłów, jak go zabić. 

Osobiście po 2 latach związku z tym samym mężczyzną uważam, że nigdy nic nie rozumie, nawet kiedy dokładnie tłumaczę. :D 

Da się z tym żyć, ale niektórzy zamiast kobiety powinni szukać matki. :cryingg:

Pragnę nie mniej jednak zauważyć, że kwestia podejścia do kobiet jest zdecydowanie zależna od charakteru danej kobiety. Niektóre lubią być wieczną zagadką z serii "domyśl się".  Pod tym kątem widzenie nie dziwię się że mężczyźni mają dość.. Uważam, że nawet mnie by to wyprowadziło z równowagi. -.-

Lekiem na wszystko dla mnie zawsze jest rozmowa, zaraz po krótkiej kłótni, hahah. 

• Uwielbiam 2
Opublikowano
2 godziny temu, czak napisał:

nigdy nie wymagam więcej niż jesteście same w stanie zaoferow.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przez wychowanie, i inne poglądy na świat kształtowane od dzieciństwa. Jak okażemy sobie odrobinę empatii i zrozumienia będziemy w stanie się dogadać. 

• Przykro mi 1
Opublikowano

Dla żartu można mówić, że tak=nie, nie=tak, ale przez częste nadużywanie słów typu 'domyśl się' to potem różnie to bywa. Wszystko zależy od charakteru, jeśli dobrze osoby się dobiorą to nie ma żadnego problemu by zrozumieć kobietę.

• Lubię to! 2
Opublikowano

4 godziny temu, Zdolna. napisał:

Faceci lubią wszytko co nie wymaga wielkiego nakładu myślenia. Nawet jeśli tlumaczysz mu jak dziecku co zrobił źle, przy następnym tym samym błędzie kompletnie nie będzie wiedział o co Ci chodzi. XD

Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Równie dobrze można powiedzieć o kobietach, że nie myślą o niczym innym, tylko o zrobieniu makijażu albo chodzeniu po sklepach całymi dniami.

4 godziny temu, Zdolna. napisał:

Osobiście po 2 latach związku z tym samym mężczyzną uważam, że nigdy nic nie rozumie, nawet kiedy dokładnie tłumaczę. :D 

To trochę współczuję :default_biggrin:

A jeżeli chodzi o pytanie to ja nie mam problemu. :cryingg: Każdego da się zrozumieć, chociaż czasami potrzeba na to więcej czasu (wyłączając jakieś chore aktywistki czy feministki, madki, albo osoby u ktorych wyłączyło się myślenie - patrz Klepacka teraz XDDD)

• Lubię to! 3
Opublikowano

Kobietę da się zrozumieć ale potrzeba na to trochę czasu, ponieważ nie da się nic zrozumieć po kilku spotkaniach żeby zrozumieć kobietę trzeba z nią rozmawiać kupić kwiatka a po czasie sama się otworzy.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.