Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Nick z Serwera - Mr.K
2.Imię - Paweł
3.Wiek - 25+
4.Steam ID - STEAM_1:0:119755695
5.Czas spędzony na Serwerze - https://cache.gametracker.com/player/Mr.K/147.135.199.68:27015/
6.Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO - Wszystko jest podobne do 1.6 jedynie inna mechanika gry, Myślę że spokojnie dam radę.
7.Znajomość obsługi admina (x/10): Google pomoże i Admini pomogą na tą chwile mocne 4/10
8.Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać Adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie - Gram w godzinach nie regularnych, dlatego co nie którzy mówią że jestem 24/7 w grze, ale co zrobić taka praca więc można sobie na to pozwolić. Na co dzień pracuje, niektórzy z Forum wiedzą gdzie ale nie do końca. A więc Fabryka czekolady E.Wedel stanowisko obejmujące to Pracownik Procesów Produkcyjno Jakościowych. (Sprawdzam jakość i stan wyrobów Wedlowych).
9.Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Tak jak wspomniałem wyżej, różnie to bywa aczkolwiek po pracy 2/3 godzinki grywam, może nawet i więcej jak się zatracę i Żona pozwoli :)
10.Posiadasz mikrofon?:  Tak
11.Akceptacja Regulaminu admina/serwera: Tak
12.Linki do poprzednich podań - Brak
13.Kontakt - Steam 
14.Konto Prime -  Tak
15.Blokada VAC -  Nie

• Lubię to! 3
  • Wow 1
Opublikowano

Na TAK

+GT

+Miły

+Często na serwerze

-Doświadczenie ale da się zrobić ;)

Opublikowano

+wiek

+ogarnięty 

+znany I raczej lubiany 

Jak najbardziej na tak :)

• Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieprzyjete.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.