Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Opublikowano

Ta, w szkole jak jeszcze byłem w gimbazjum,  wkurzylismy się na nauczyciela, i chcieliśmy mu opony poprzebijać w aucie, tylko szkoda, że zamiast jego wyszedł Dyrektor xD

• Legenda
Opublikowano

Jako, że dosyć późno zacząłem z alkoholem, to pierwszy darmowy przypał był  podobny jak chyba dużo osób miało - picie w miejscu publicznym, wiek gimnazjalny, ja i koleżanka niepijący, było nas ok. 5-6 osób ale przewalone jak wszyscy - policja, dyrektor, obniżone zachowanie itd.

• Wow 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

mialem 11 lat,  z kolega palilismy w przebieralni szlugi, nie bylo zadnych zamkow itp bo to byla miejska plaza, podczas palenia owego papierosa,niefortunnie wbila nasza nauczycielka bez jakiegokolwiek pukania i nas zobaczyla, pare dni po wakacjach mielismy rozmowe z dyrektora i rodzicami xD

• Przykro mi 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Jak wyszłam w 1 gimnazjum z domu na pół godziny latem, tak wróciłam najebana jak bąk wieczorem. Ojciec mnie chciał alkomatem sprawdzać. xD Przez to dostałam karę i nie pojechałam nad morze. :cryingg:

Ale nie śmieszna historia, bo ryczałam jak bóbr. xD

• Haha 1
  • Wow 1
  • Przykro mi 1
  • Bywalec
Opublikowano

Podstawówka, 6 klasa, lekcja na pierwszym piętrze, koniec roku szkolnego, tak mi się nudziło na pierwszych lekcja że na 3 lekcji otworzyłem okno i sobie po prostu przeskoczyłem przez nie i poszedłem do domu XD Następnego dnia wizyta na dywaniku z rodzicami u dyrki :( najgorsze było to że straciłem stypendium sportowe :/ i ostry wpierd** od ojca XD

• Przykro mi 1
  • Donator
Opublikowano

Ja raz chciałem wy***ać koledze w ryj a zamiast niego wskoczyła nauczycielka i to ona dostała.

Przykra historia ale przyjęła przeprosiny. (Gimnazjum)

• Haha 2
Opublikowano

Jak 4 lata starszy kolega i dwie głowy wyższy powiedział cos na mojego brata to się zdenerwowałam i przekręciłam go przez krzesełko na świetlicy. Byłam wtedy w zerówce.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.