Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: wOr

Nick admina banującego: CONSOLE

Data/Mapa: 2019-05-31 14:17:11

SteamID: STEAM_1:1:128604611

Serwer (mod):       

██ Katujemy.eu | Arena 1v1 • 128 TK •...

Opis sytuacji: Zmieniając czcionkę w plikach gry i po ponownym wejściu na serwer dostałem informację, że jestem permanentnie zbanowany. Powód- [SourceSleuth] Zduplikowane konto. Nie wiem o co chodzi. Gram na tym samym koncie cały czas i nagle dostaje bana. http://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:128604611&advType=steamid&Submit

Wycinek z konsoli: nie posiadam

Opublikowano

2019-03-06 19:26:36, Dlugość bana: Permanent, Powód: elo, Admin: deleted, serwer: FFA.

IP się pokrywa z nickiem: "LeveN" - grałeś na aktywnym.

Z racji, że nie można określić sensownego powodu bana, bo tytuł "elo" mówili, co najwyżej tyle, że może czitowałeś, może zrobiłeś coś innego. W tym wypadku, niech sprawę tego bana rozwiązują @ Petrektt @ Ecco1988 / @ Kinga™ z mojej strony poleciałby zamek, bo ban raz, że przedawniony, dwa nie pisałeś prośby o UB, trzy nie usprawiedliwiałeś nigdy się, dlaczego wcześniej nie napisałeś odwołania. Na ten moment zamykam, niech decydują wyżej wymienieni.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Po wymienieniu zdań z @ hot man banicja zostaje, przykro mi. Na to samo ip jest ban za cheatowanie. Pozdrówki

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.