Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko jak widać będziecie mnie widzieć na serwerach pod Nickiem Magiicc A tak to mam na IMIĘ Marcin xd ale wolę stanowczo jak mówi się do mnie "Magik" albo "Magiczny" czemu akurat tak hmm ogólnie to przyjęło się że czaruje ale czaruje Kobiety. ^^ ale tak poza tematem. Ogólnie to mam 26 lat tak tak wiem stary że mnie chłop  gram w cs1.6 od około 15 lat oczywiście z przerwami graczem dobrym nie jestem. Ale jak mam passę to Uuu aim w ręku.  Pochodzę z Podlasia nie wielkie Miasteczko . Tak tak właśnie tam gdzie wrony zawracaja no i psy tylkiem szczekają.  Ogólnie pracuje u siebie od paru lat posiadam noo... jak ktoś ciekawy to kiedyś wam w sumie powiem. Hmm wracając  do csa gram na wszystkich serwerach 1.6 ale najbardziej dd2 albo aim/awp Love awp_india. Dobra hmm myślę że uda mi się zawitać na dłużej u was. Chętnie zapraszam na mojego snapchata magiicc93. Pozdrawiam i cieplutko was wszystkich witam !!  PS. SORKI ZA błędy i za duża literę pisze z telefonu i większość czasu będę siedział na telefonie na forum.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Cześć cześć :1x:

Bardzo ładne przywitanie :) Miło Cię poznać. 

Widzimy się na dd2, zobaczymy jak czarujesz :malpka:

• Haha 2
Opublikowano
20 minut temu, czak napisał:

26 lat, składnia i sformułowania 13 latka. Privjet.

No to widzisz czuje się dalej dzieckiem ^^ bo nie ma sobie co życia marnować na starość  trzeba czuć  się dzieckiem do śmierci A w tedy będziesz wiedział że korzystałeś z życia jak trzeba ! 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.