Smok344433 Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Imię : PatrykWiek : 19 latStaż na forum : 10 dni Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : do tej pory około godziny dziennie.Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 9/10Dlaczego ty? : Zauważyłem dzisiaj , na forum w dziale dla adminów, że została otwarta rekrutacja do UBT, postanowiłem spróbowac i składam owe podanie. Myślę, że poradzę sobie na tym stanowisku , chociaż zapewne przeraża Was fakt , iż jestem tu krótko. Powierzono mi rolę admina na FFA, choc też obawiałem się reakcji od graczy czy też administracji. Czas jaki spędzam do tej pory na forum jest znikomy lecz tak naprawdę wchodzę aby zobaczyc dział FFA oraz dział administracji serwerów. Potrafię rozpisac demko czy też trafnie ocenic demko. Prosiłbym chociażby o tak zwany "okres próbny" , bo chyba inaczej Was nie przekonam. Znajomość AmxBans [0/10] : 9/10 Znajomość IPB [0/10] : 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jestem za okresem próbnym. Podanie napisane ładnie, wydajesz się być ogarnięty. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
czlowiek renesansu Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Nie żeby wymagania, na nie ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakao Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Powiem to co wszystkim, nie dam nikomu Tak dopuki się nie wykaże, w dziele zgłoszeń jest wstawionych kilku cziterów, rozpisz tam 2-3 demka a wtedy się pomyśli ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOLES_GIT Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jakieś nieporozumienie, na NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Nie żeby wymagania, na nie ;) Nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 18, 2015 Owner Share Posted January 18, 2015 Nikła aktywność na forum, popraw ją i wtedy napisz ponownie podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 18, 2015 Owner Share Posted January 18, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts