Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Patryk
Staż na forum : 10 dni 
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : do tej pory około godziny dziennie.
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 9/10
Dlaczego ty? : Zauważyłem dzisiaj , na forum w dziale dla adminów, że została otwarta rekrutacja do UBT, postanowiłem spróbowac i składam owe podanie. Myślę, że poradzę sobie na tym stanowisku , chociaż zapewne przeraża Was fakt , iż jestem tu krótko. Powierzono mi rolę admina na FFA, choc też obawiałem się reakcji od graczy czy też administracji. Czas jaki spędzam do tej pory na forum jest znikomy lecz tak naprawdę wchodzę aby zobaczyc dział FFA oraz dział administracji serwerów. Potrafię rozpisac demko czy też trafnie ocenic demko. Prosiłbym chociażby o tak zwany "okres próbny" , bo chyba inaczej Was nie przekonam. 
Znajomość AmxBans [0/10] : 9/10

Znajomość IPB [0/10] : 7/10 

Opublikowano

Powiem to co wszystkim, nie dam nikomu Tak dopuki się nie wykaże, w dziele zgłoszeń jest wstawionych kilku cziterów, rozpisz tam 2-3 demka a wtedy się pomyśli ;)

• Właściciel
Opublikowano

Nikła aktywność na forum, popraw ją i wtedy napisz ponownie podanie. 

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.