Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:

null

Nick admina banującego:

young igi

Data/Mapa:

2019-05-17 11:48:05

SteamID:

STEAM_1:1:502237330

Serwer (mod):

arena 1v1                             

Opis sytuacji:
No więc grałem na słuchawkach a ze wszyscy skakali jak małpy w klatce to nie trudno było ich usłyszeć z kilometra.
Jakiś gracz napisał do mnie "nice wallhack"
Ja mu na to odpisałem "report me if you want". Napisałem to dla żartu, jak chce to może mnie reportować.
Chwile później zostałem zbanowany na serwerze za "wallhacka"

Wycinek z konsoli:
Po wyrzuczeniu z tego co pamiętam

"wallhack"
Po ponownym dołączaniu:

"Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://katujemy.eu aby poznać szczegóły."

• Lubię to! 2
Opublikowano

2 runda, od razu znasz pozycje gracza ktory przechodzil jak napisales kilometr od ciebie, wiesz gdzie sie przemiescil

05:00 celownik leci przez sciane

05:43 dobry refleks

08:00 timing boga

dodam tylko ze nowe konto i drugi poziom w csgo

decyzje zostawiam UBT, pozdrawiam.

@ Karcok

NA CHUJ TY SIE WPIERDALASZ GOSCIU WEZ SIE ODJEB NIE JESTES Z UBT NIE JEST TO TWOJ DZIAL WIEC WYPIERDALAJ!!!!!!!!!!!

i wklejaj teraz warna, odjeb sie gosciu od moich postow

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Z rozpiski igiego jedna akcja jest podejrzana, więc postanowiłem sam przejrzeć demko i go rozpisać, bo śmierdziałeś mi typie z daleka.

2:29 gdy chciał pójść w prawą stronę, to cały czas się tam patrzyłeś nagle, gdy szedł w lewą stronę postanowiłeś zmienić zdanie, ustawić się w rogu i wyczekiwać go aż nie pokaże się przez szparkę
2:34 idealna sytuacja na potwierdzenie wh. Przeciwnik po oddaniu kilka strzałów poszedł do przodu i schował się za ścianą ( nie miałeś prawa go słyszeć) lecz nasz bohater zaczął się centralnie wcelowywać w lewą stronę przy swoim respie ( gdyż mysłał ze rashuje) po chwili gdy podejrzany jednak zobaczył ze przeciwnik nie rashuje i stoi cały czas za scianą, wcelował się w przeciwnika przez ścianę i poszedł jak kuna go zabić.
3:35 naprawde ciekawy timing, aż mi trudno uwierzyć w to.
4:55 kolejny boski timing szkoda ze nie udany strzał
5:25 po małej strzelaninie gagatków przeciwnik poszedł na prawą stronę ( znowu nie miał prawa go usłyszeć) to podejrzany postanowił zatrzymać się wcelować się i wyczekać go ( lewą stronę to miał kompletnie w dupie czy tam wyjdzie przeciwnik)
7:10 no reakcje to ty masz profesjonalną jak na nowe konto, szacun
8:00 o tej akcji to już nawet nie chce mi się pisać tyle w tym wh widać ... ( po samej tej akcji powiniem już odrzucić te odwołanie)

Dalej już nie rozpisywałem, bo nie chciało mi się marnować czasu.

Jak na nowe konto no powiem ci bardzo dużo tych  "przypadkowych" timingów, a te refleksy to normalnie manific. Ban Zostaje.

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.