V3R Posted January 18, 2015 User Share Posted January 18, 2015 Nick oskarżyciela: V3R Nick oskarżonego: Mrówa IP lub SID oskarżonego: 31.128.9.27 Przebieg sytuacji: Nic Nie Robi ! Dowody: Rzadko na serwie Podczas pisania mial 2524 Minuty przegrane ja mam 3305 a o banach szkoda gadać co robi gdy wchodzi na serwer ? Null no po prostu nic i to pisze podanie na opiekuna ? Ludzie prosze nie mam pojecia czy da sie sprawdzic ilosc banow wystawionych ale sprawdzcie ile on wystawil banow bo za pewnie to jest bardzo ciekawe ... w amx szukalem do 10 strony i NIC 0 banow danych przez niego a wracając do Co robi gdy wchodzi ? Nic wchodzi do tt i sobie gra ani @@ kto ma haxy czy cos no nic prosze o rozpatrzenie tego bo tak nie moze byc moze ma z 10 lat moze z 60 tego sie nie dowiesz , czemu ? bo pan nie ma mikro co juz w ogole jest smieszne nawet plci nie zgadniesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Zgadzam sie z veru.Do niego/niej mozna pisac i nic np dzis pisalem ze jest odpal a on/ona nic nie regagowal/reagowala:) Wiem super napisalem to zdanie ale taka jest prawda :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooBooDoo Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jak dla mnie Mrówa jest 2 w kolejce na ten dział, zaraz za demo ;) Ale to juz w innym temacie bedzie. Pozdro :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 V3R, no postarałeś się o dowody xD. Proszę przeczytaj z uwagą i przemyśl to. Napisałeś posta bez dowodów. Teraz pomyśl, co może zrobić administracja bez dowodów? Szczerze sobie na to odpowiedz. To co napisałeś w dowodach powinno być w przebiegu sytuacji. Jedynym dowodem jest AMXBan's, ale może wtedy nie było cheaterów, lub jest mało aktywny. To co napisałeś to powinien wylecieć, no ale bez dowodów to ,, Co zrobisz?" ,, Nic nie zrobisz ". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demo :) Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jak dla mnie Mrówa jest 2 w kolejce na ten dział, zaraz za demo ;) Ale to juz w innym temacie bedzie. Pozdro :D A Ty jesteś pierwszy w kolejce co do demka. SS-y nie wychodzą, podobnie jak z graczem elgacek. A co do tematu ja do mrówy nic nie mam, może ma gorszy dzień <%> wczoraj mi pomagał :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooBooDoo Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 A Ty jesteś pierwszy w kolejce co do demka. SS-y nie wychodzą, podobnie jak z graczem elgacek. A co do tematu ja do mrówy nic nie mam, może ma gorszy dzień <%> wczoraj mi pomagał :) Właśnie o to chodzi, jesteś jedynym 'adminem' (troche za wysoka ranga jak dla Ciebie) który ma problem o to jak gram. Zastanawiam się w czym jest problem, w tym ze nie masz słuchawek czy w tym że żal dupe Ci ściska. Pamietam jak zaczynałem gre, bylem na równi z Toba z odznakami, teraz mam 3 licki (wbite) i gra idzie mi o wiele lepiej. Może to jest powód który tak Cie boli? Tak jak V3R na Mrówe nie mam dowodu, ale Demo, przemyśl co robisz, bo nie tylko Ty mozesz robic demka :) Piszac na sayu admina ze WooBooDoo ma wh i aima, ze czaisz sie na mnie, ze juz demka krecisz, że jestem jak elgacek tylko Cie pogrąża. Miałem robione 5 x ss-y. Możesz mi zrobić 1 000 000 (milion jakbyś niemógł się doliczyć) demo i tak nic nigdy na mnie nie znajdziesz. Bo jedyne co mam to klawiatura na ktorej ścina się 'l' i ',' i https://www.google.pl/search?q=sluchawki+panasonic&biw=1920&bih=920&tbm=isch&imgil=7UmNde69XrLRMM%253A%253BRslEoarcwLVpAM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fsprzedajemy.pl%25252Fsluchawki-panasonic-stereo-xbs%25252C393745&source=iu&pf=m&fir=7UmNde69XrLRMM%253A%252CRslEoarcwLVpAM%252C_&usg=__oJoKBUodIvuUhiZBlVpIpRJEf78%3D&ved=0CGcQyjc&ei=ega8VMDNG6X7ywOVzIDYCw#imgdii=_&imgrc=7UmNde69XrLRMM%253A%3BRslEoarcwLVpAM%3Bhttp%253A%252F%252Fimg3.sprzedajemy.pl%252F540x405_sluchawki-panasonic-stereo-xbs-1550123.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fsprzedajemy.pl%252Fsluchawki-panasonic-stereo-xbs%252C393745%3B296%3B406 Też sobie zamów takie, nie są drogie. Może wtedy zrozumiesz że słysze co sie dzieje w grze, bo nie siedze na skype ani ts-ie. Ano .... i jakby nikt Ci nigdy nie powiedział, w lewym górnym rogu masz radar, te białe kropki to ludzie z Twojego teamu, jak słyszysz że ktoś biegnie szybko patrz na radar czy to nie Twoj, jeśli nie strzelaj śmiało. Poćwicz i kup maść na ból dupy! Czekam na demka, bo póki co tylko obrażasz mnie ;) Pozdro dla ogarnietych 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Ale to nie jest temat to takich kłótni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demo :) Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Wiem, temat nie jest dla nas ale: Po1, Mam nieco lepsze słuchawki od Cb. <ale wole grać na glośnikach, ponieważ mam "tańczące wodne" zobacz w googl.> Po2 , Tak twierdziłem że masz wh, ale to były czasy kiedy jeszcze NIE miałem funkcji admina. Po3 , Na sayu admina jeszcze nigdy nie pisalem, że ktoś ma wh, sam moge zrobić ss-y Po4 , Nie tylko jak mam problemy co do Cb, uwierz mi. Po5 , Obiecałeś mi, iż nie będe miał dl. admina bf2 <więc w next jeśli będziesz zakładał temat ze skargą to podaj wypasione argumenty. Jak wspomniałeś ja jestem na 1 miejscu> Tyle, cześć Link to comment Share on other sites More sharing options...
V3R Posted January 19, 2015 User Author Share Posted January 19, 2015 V3R, no postarałeś się o dowody xD. Proszę przeczytaj z uwagą i przemyśl to. Napisałeś posta bez dowodów. Teraz pomyśl, co może zrobić administracja bez dowodów? Szczerze sobie na to odpowiedz. To co napisałeś w dowodach powinno być w przebiegu sytuacji. Jedynym dowodem jest AMXBan's, ale może wtedy nie było cheaterów, lub jest mało aktywny. To co napisałeś to powinien wylecieć, no ale bez dowodów to ,, Co zrobisz?" ,, Nic nie zrobisz ". Sluchaj . Sprawa jest prosta i to prostsza niz Ci sie wydaje , dowody ? prosze moge CI wymienic wiec do dziela. 1- Brak Mikro nie mozesz stwierdzic co to jest czy chlopak czy kobieta , wieku tez nie znasz 2-Rzadko na serwerze 3/4 graczy Ci to powie , polecam GT 3- Amx Bans i nie mow mi ze nie ma cheaterow bo zawsze sa , wiesz chyba z wasnego doswiadczenia ja jestem na tsie czesto czy to z kolegami gram w lola czy poprosu i jakos 2 rund w lolu na oko 1h 20min nie da sie zagrac poniewaz ktos wchodzi na kanal i mowi zebym wchodzi bo aim czy wh , wiec mi nie wmawiaj ze nie ma cheaterow 4- Tez z pisaniem @@ ma problemy [10:42:57] ★ V3R ★: Mrowa [10:43:01] ★ V3R ★: zobacz na Dnq [10:43:02] Mrówa: was ? [10:43:03] ★ V3R ★: bo chyba cos ma [10:43:07] Mrówa: masz admina [10:48:30] ★ V3R ★: nie to nie [10:48:55] Mrówa: masz tez admina to sprawdzaj a nie czekasz na kogos kto cie wyreczy [10:49:03] ★ V3R ★: haha [10:49:31] Mrówa: z czego sie smiejesz [10:49:37] ★ V3R ★: z Ciebie [10:49:57] Mrówa: niby dlaczego [10:50:45] Mrówa: ? [10:51:02] ★ V3R ★: Bo podaje Ci gotowca a Ty nawet nie zechcesz ssow zrobic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 19, 2015 Owner Share Posted January 19, 2015 Piszecie o mrówie a on się nawet nie wypowie, jeżeli chodzi o jego ilość banów to rozdał ich dokładnie na chwilę obecną: 41. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V3R Posted January 19, 2015 User Author Share Posted January 19, 2015 Piszecie o mrówie a on się nawet nie wypowie, jeżeli chodzi o jego ilość banów to rozdał ich dokładnie na chwilę obecną: 41. ło z jego wypowiedzią to bym nie czekal na dziś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved !@benuss Posted January 19, 2015 Donor Deserved Share Posted January 19, 2015 Nie ma obowiązku wypowiadać się w momencie gdy Ty tego oczekujesz. Każdy ma życie prywatne i może jest aktualnie zajęty. Co do samego tematu, moi drodzy nie ma czegoś takiego jak wykładanie odpałów na tacy. Jest to brane za lenistwo i nic więcej. W momencie gdy widzisz odpalonego gracza proszę o nałożenie bana lub zrobienie ssów. Nie widzę sensu w tzw. "podawaniu gotowca". Co do aktywności admina "Mrówa" faktycznie nie jest ona zachwycająca i będzie trzeba się dowiedzieć co jest tego powodem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V3R Posted January 19, 2015 User Author Share Posted January 19, 2015 Nie ma obowiązku wypowiadać się w momencie gdy Ty tego oczekujesz. Każdy ma życie prywatne i może jest aktualnie zajęty. Co do samego tematu, moi drodzy nie ma czegoś takiego jak wykładanie odpałów na tacy. Jest to brane za lenistwo i nic więcej. W momencie gdy widzisz odpalonego gracza proszę o nałożenie bana lub zrobienie ssów. Nie widzę sensu w tzw. "podawaniu gotowca". Co do aktywności admina "Mrówa" faktycznie nie jest ona zachwycająca i będzie trzeba się dowiedzieć co jest tego powodem. W sumie zgadam sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts