Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Krzys

Nick admina banującego: clixu

Data/Mapa: Mirage only  godzina 21:11 - 22:04

SteamID:

steamID STEAM_0:0:427613077

steamID3 [U:1:855226154]

Serwer (mod):                               

Opis sytuacji: Nic nie pisałem.nic nie mówiłem. A dodałem za prowokacje :)

Wycinek z konsoli:

image.thumb.png.1b94121934526a042daf50e31b1a14ca.png

@ Karcok@ BlaDy*

• Haha 1
Opublikowano

Inny nick na serwerze i inni w prośbie o ub 

https://imgur.com/a/sTsprah

edit.

A zatem, tak jak napisał Clixu w poście poniżej cały ten BadBoy Team to jedna wielka prowokacja w moją stronę spowodowana tematami prywatnymi moimi i Haze. Nie wiem dlaczego Haze angażuje innych ludzi w nasze konflikty ... A przede wszystkim przenosi to na serwer jakim jest only Mirage. Nie jest to pierwsze tego typu sytuacja ale widzę, że w końcu ktoś chce zrobić z tym porządek... Z mojej strony i ze strony moich znajomych nie ma, nie było i nie będzie czegoś takiego co podchodzi pod prześladowania i nękanie słowne na serwerze. Nie powiem ... Koledzy Haze widząc mnie starają się trzymać fason, nie zawsze im to wychodzi, ale jak tylko z tego serwera wyjdę to nie mają pohamowań i wypisują różne niestworzone rzeczy. Screen który będzie znajdował się poniżej to bez wątpienia prowokacja w moją stronę, a co najlepsze jak tylko opuściłem serwer. Jestem tylko ciekaw ile obelg, wyzywania i dogadywania poleciało w moim kierunku jak na serwerze mnie nie było. Już nie wspomnę o waszej kulturze i czystym obrażaniu innych na steam min. mnie  oraz mówieniu nie prawdy ale na wasze szczęście to co poza serwerem nie liczy się do kar.  Pozdrawiam 

https://imgur.com/a/ToYSmmH

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

@ Krzys

Zacznijmy od tego, że nie posiadasz 1 czy 2 mutów na serwerze, ale imponującą liczbę aż 25x

Co cię potęguję, jako jednego z najkulturalniejszych użytkowników na serwerze (#Ironia)

@ badBobas. - Wyraził się jasno w ostatniej skardze na ciebie i na Adaasia.

Widać nie dotarło to do końca, bo nadal szukasz na siłę jakiś problemów.

Nie mam zamiaru wysłuchiwać, jak wylewacie swoje prywatne problemy na serwer. Serwer nie jest od tego, więc banowanie za takie nicki, również mija się z celem. Co nie zmienia faktu, że mnie to już wkur***, więc daje ci ultimatum @ Krzysalbo się ogarniesz i zaczniesz normalnie grać na serwerze, albo po prostu najzwyczajniej na świecie wypier**** i tyle, bo mam dosyć non-stop patrzenia na twój sb-bans. Nicku na serwerze nie zmieniasz, bo kolejny taki nick uznam po prostu za prowokację i tyle, to samo takie podteksty jak widać na dole = Ban permanentny i tyle.

Na serwerze ostatnio zrobił się lekki syf i przyznaję się bez bicia, po części jest to moja wina, ponieważ miałem za lekkie serce (jak to ja), ale spokojnie te czasy mineły i zaczniemy robić ostry porządek.

@ Meow. Krótka uwaga, nie chcę więcej widzieć, jak ty, czy jakikolwiek inny admin, piszę oszczerstwa na innego, nie mając na to najmniejszych dowodów.

Prowokacja:

L 05/16/2019 - 20:39:48: Team_Chat    | (STEAM_1:0:427613077)Krzys: @20 minut muta szukałeś widać profeska >.<

Na demku nic, ale to kompletnie nic nie mówisz.

Osobiście powiem, że nie wiem za co jest ten ban. 

Bo napisałeś tylko to co widać wyżek, no i tak jak wspomniałem, na demku nic nie ma.

Więc bana skracam do 2 dni.

Dodatkowo dodam, że kolega almost znowu się nam rozbrykał i jak tępić podłe charaktery, to tępić.

Otrzymuję on ostatnią szansę w postaci, bana na 7 dni.

@ clixxu. - Na drugi raz, nie banuj w takim gazie, tylko zbierz konkretne dowody.

Podsumowując

Krzys        -  BAN 2 DNI

Anihilation - BAN 1 DZIEŃ

almost       - BAN 7 DNI

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.