.:Tomek:. Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Imię : Tomek Wiek : 15LatStaż na forum : od Grudnia 2014r Wiedza na temat serwera [0/10]: 9|10Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 7|8 / 10 Serwer: JailBreak Dlaczego ty? : Serwer nowo co powstały, będą nowi admini, ktoś musi ich pilnować. Serwer Bardzo mi się spodobał, gram teraz na nim często. Jestem aktywnym graczem/adminem. Zasady ogarniam. Jestem miły, służę pomocą każdemu, jeżeli ktoś ma problem rozmawiam z nim i próbuję jak najszybciej wyjaśnić daną sytuację. Jestem wobec innych kulturalny :) Kontakt: Steam/GG/Forum/FB/Ask Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Można dać Ci szanse. Ciągle jesteś na serwerze, i widać, że JB to dla Ciebie nie problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Tak jak havanka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jak UP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Można dać Ci szanse. Ciągle jesteś na serwerze, i widać, że JB to dla Ciebie nie problem. W tym przypadku muszę być na nie... Moim zdaniem opiekun serwera powinien umieć wgrywać pluginy etc, zajmować się w jakimś sensie serwerem, wspomagać go, a nie, że tylko pilnować porządku... bo przecież, pilnować porządku to mogą również zwykli admini. Na to stanowisko powinien również zostać zwiększony wiek, najlepiej +17. Nie za młody ? Jestem na NIE, za krótko jesteś z nami. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrowek Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jestem na Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Tak jak Play, za krótko z nami jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 18, 2015 Owner Share Posted January 18, 2015 Niestety są sprzeciwy, a opiekun serwera powinien mieć duże poparcie. Spróbuj napisać ponownie podanie za jakiś czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 18, 2015 Owner Share Posted January 18, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts