Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:  Dejv ✯ aka Imiel.

Nick admina banującego: dem

Data/Mapa: 11.05.19

SteamID: STEAM_1:1:104621640

Serwer (mod):   arenka  1vs1                        

Opis sytuacji: Zaczelo sie od mojego wyrazenia opinii na temat innego zawodnika (jedno przeklenstwo mozna zobaczyc demko ale nikogo nie obrazilem przeciez jest po 22 wiec chyba moge czasem uzyc takich slow :D ) i mut... Napisalem na u@ "czy za takie gunwo dajecie muty czy cos w tym stylu i dostaje bana na 10min (powod kultura )po 10 min wchodze na serwer ponownie i pytam admina dlaczego bez zadnego ostrzezenia dostalem muta/bana . A on z paroma smiesznymi kolegami choc chyba to admini byli... ze moge skarge napisac wiec pisze i cos tam sobie klapia . Nie wytrzymalem i powiedzialem JEB** WAS no sory ale kazdy moze wybuchnac w takiej sytuacji jesli admin nie ogarnia tematu ! BAN NA TYDZIEN TO CHYBA PRZESADA PO TAKIM CZYMS! Nwm czy macie jakis taryfikator czy tak sobie wlepiacie te muty i bany bo nie moge cos znalesc ...   

Wycinek z konsoli:

• Haha 4
Opublikowano

Zacznij reprezentować jakikolwiek poziom kultury i dopiero wtedy zacznij upominać resztę administracji. Pragnąłbym przypomnieć ci , iż jesteś administratorem na innych serwerach naszej sieci i powinieneś znać tak podstawowe zasady związane z działaniem serwera. Upominanie administracji  i prowokowanie jej jest niekonieczne. Zastanów się nad swoim zachowaniem.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Po pierwsze, miałeś już dużo ostrzeżeń, po drugie jak się zapytałem bo nie byłem doinformowany za co miałbyś dostać ostrzeżenie napisałeś na U@ " za gówno" więc dostałeś bana na 10 minut za kulturę. Po trzecie wbiłeś na serwer i zacząłeś się kłócić, jak ci chciałem wytłumaczyć dlaczego dostałeś bana za kulture i co to jest kultura powiedziałeś "Jebać was" więc dostałeś bana za wyzwisko i kulture na tydzień, ban był zgodny z taryfikatorem więc nie rozumiem o co ci chodzi:)

@ Dejv gónwo czy gówno co to za różnica jak ma takie samo znaczenie?

na żadnego kozaka nikt nie wjeżdżał powiedziałeś "Jebać was" więc ban był słuszny.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Tym śmiesznym kolegą byłem ja, nikt nie "śmieszkował", ani Cie nie prowokował. 

Jedyne co, to po wejściu z powrotem i robieniu szumów dalej, wziąłem udział w Twojej dziecinnej kłótni czy jakkolwiek to można nazwać, powiedziałem Ci, że masz iść na forum napisać skargę jeśli chcesz, a nie robić mi syf na serwerze. Wtedy chyba Ci już nerwy puściły zwyzywałeś nas od patologii i powiedziałeś do nas "jeb*ć was".

Tyle ode mnie.

@ Dejv

w sumie po Twojej składni zdań i podanych argumentach, to Twoja obrona jedynie tak może wyglądać.:facepalm::cry:

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Po 1

"GONWO' nie gowno czytanie ze zrozumieniem nie boli....

po 2

Pytalem sie grzecznie liczac na odpowiedz za co ten ban i wjechales na kozaka z kolegami na mnie i jak sie tutaj bronic?

I wlasnie tych paru kolegow sie teraz wypowiada... Licze na obiektywna opinie innych  :) Wasze opinie mnie nie interere.

• Haha 2
Opublikowano

Ban zostaje, jesteś administratorem i powinieneś zrozumieć to co napisałem.

Zamknij ktoś temat

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

@ hot man nie zrozum mnie zle ale tez nie jestes osoba obiektywna bo bedziesz bronil swoich :)  

Opublikowano

@ Dejv powiedz jak on ma być obiektywny kiedy twoją najlepszą argumentacją jest to że napisałeś "gonwo" a nie gówno?

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.