Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick: ℙ𝕒𝕟𝕕𝕫𝕚𝕒
Imię: Alan
Staż na serwerze: 
https://www.gametracker.com/pandziapl/
Doświadczenie w adminowaniu: Kiedyś byłem Adminem. Miedzy innymi uczyłem się podstawowych komend dla Admina.
Znajomość sourcemoda [0/10]: 5/10
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Zależy od dnia czy mam możliwość wejścia na serwer, ale tygodniowo spędzam na serwerze około 10-20h.
Dlaczego Ty?: Chciałbym zostać Adminem ze względu na to, że czasami rano gdy wchodzę na serwer to ludzie się skarżą, bo grają cheaterzy itd. Wiadomo Admin też człowiek nie zawsze ma czas wiadomo robota itd. Dlatego chciałbym postarać się utrzymać porządek i kulturę na serwerze między innymi gdy nie będzie żadnego Admina. Zależy od dnia, ale czasami wchodzę 10-11 rano, a innym razem o 17 i gram przez parę godzin. Niektórzy gracze oraz Admini powinni mnie kojarzyć, bo często się udzielam na czacie głosowym, żeby sobie na luzie z kimś pogadać itd. albo gdy ktoś pyta o jakąś komendę to zawsze staram się odpowiedzieć.

Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: 
https://steamcommunity.com/id/161120182017
SID: STEAM_0:0:455870494

Posiadasz konto Prime?: Tak
Akceptujesz regulamin admina?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Edytowane przez Pandzia
Nie zobaczyłem błędu przy pisaniu słowa "Cheaterzy".
Opublikowano

Mimo że cie lubię, jestem na NIE

+ GT 

+ SM

+ Doświadczenie

- czas, nie możesz grać 10-20h tygodniowo skoro 12 lutego dołączyłeś pierwszy raz na serwer i masz przegrane łącznie 25h, po za tym widuje cie prawie codziennie ale bardzo krótko

Opublikowano

Przykro mi, spędź z Nami trochę więcej czasu i daj się lepiej poznać. Spróbuj jeszcze raz, za jakiś czas :default_happy:

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.