Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zdolna. Opublikowano 9 Maja 2019 Donator Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 Maja 2019 HEJCIA AGAIN. Z racji tego że będę zaglądać częściej na forum... Większości was już nie znam. Wiele osób odeszło... Wiele się pojawiło podczas mojej nieobecności, więc postanowiłam ponownie się przywitać... Nic się nie zmieniło, poza moim wiekiem i sposobem życia. W skrócie napiszę: Mam na imię Marlena, 21 lat, moim rodzinnym miastem są Starachowice. Kocham koty i wszelkiego rodzaju wyroby Milki o smaku Oreo. Ech. I mam dość specyficzny humor... Wciąż czuję się jak Pani na włościach. XD Witam wszystkich. Link do starego przywitania: 5 5
Zasłużony Awika. Opublikowano 9 Maja 2019 Premium Donator Kobieta Zasłużony Opublikowano 9 Maja 2019 Cześć znowu
Legenda czak Opublikowano 10 Maja 2019 Premium Donator Legenda Opublikowano 10 Maja 2019 Witamy ponownie na tupijemy.eu. :vvv Privjet.
Legenda martini Opublikowano 10 Maja 2019 Premium Donator Legenda Opublikowano 10 Maja 2019 No witamy z powrotem Panią Srebrnowłosą @ badBobas.Poradzimy sobie z Nią, weźmiemy na tajne spotkania to się ustawi
Crystal Lake Opublikowano 10 Maja 2019 Opublikowano 10 Maja 2019 Hey Hi Hello xd @ Zdolna.a tam forum, ts lepszy :P @ badBobas.no ja proponuje się napić 2
Zasłużony Ves Opublikowano 10 Maja 2019 Premium Donator Kobieta Zasłużony Opublikowano 10 Maja 2019 Witaj ^^
Progress d(-.-)b Music Opublikowano 11 Maja 2019 Opublikowano 11 Maja 2019 3 x musialem przeczytać ten post bo nie wierze w to co widze;D Welcome back ;D 2 1
Rekomendowane odpowiedzi