Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:⛧Omen⛧,Omen,omen1324
Imię:Eryk
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):https://www.gametracker.com/player/Omen/145.239.237.170:27015/ https://www.gametracker.com/player/omen1324/145.239.237.170:27015/ https://www.gametracker.com/player/⛧Omen⛧/145.239.237.170:27015/
Doświadczenie w adminowaniu:Nigdy nie byłem adminem ale chciałbym się sprawdzić na tym stanowisku,dlatego nauczyłem się sourcemoda.
Znajomość sourcemoda [0/10]:6
Czy byłeś / byłaś już adminem?:Nie byłem
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Myślę że od 1h do nawet 5h,ale to też zależy od wielu czynników prywatnych!
Dlaczego Ty?:Ponieważ jestem dość charyzmatycznym oraz inteligentnym graczem,bardzo często stawiam na swoim i z tego powodu nie oszczędzam osób łamiących regulamin!

Kocham grać na tym serwerze,świetna atmosfera,spora ilość dobrze dobranych adminów!Zawdzięczam temu serwerowi wiele nowych znajomości i ciekawych sytuacji!

Dlatego chce walczyć o czystość i dobre mienie tego serwera!Gram dużo o specyficznych godzinach,wtedy często nie widuję adminów,aż mnie nosi jak widzę osoby które np:

raszują,wyzywają graczy albo najgorzej, używają ułatwień czyli tzw."Czitów" wtedy przydałaby się żelazna ręka która rozprawiłaby się ze wszystkimi "złymi" graczami a tą ręką

z wielką chęcią dysponowałbym ja!

Ps:Znam wielu stałych graczy serwera oraz adminów!

Posiadasz mikrofon?:Owszem,tymczasowo w naprawie ale najgorszy nie jest!
Kontakt: ttps://steamcommunity.com/profiles/76561198908754394/
SID: STEAM_0:0:474244333

Posiadasz konto Prime?:TAK
Akceptujesz regulamin admina?:TAK
Akceptujesz regulamin serwera?:TAK

• Przykro mi 1
Opublikowano

-sm?! watpie zeby bylo 6 i zostawiam okłamany minus 

-tyle gametrackerow ze nawet mi sie sprawdzac nie chce

+/- dlaczego ty, zbyt naciagniete ;)

- mikrofon, czesto agresywny i trzeszczacy

w miare za toba przepadam ale nie wyobrazam sobie Ciebie narazie w srodku naszej rodzinki, jako ze Cie lubie to nie czuje bys byl dobrym administratorem.

teraz to wiekszosc sklada podania by banowac gdy graja i jest cheater niz pilnowac porzadku:) bo tu nie chodzi tylko o to zeby banowacv tylko o to

by czesto porozmawiac i zlozyc propozycje pomoc gdy crashuje serwer mimo ze chyba nikt tak nie robi ;') pozdro, jak dla mnie to sprobuj za jakis czas bo narazie to bez sensu miec adminow co tylko potrafia banowac i kickowac, zreszta, zbyt toxic.

na nie, dobranoc.

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

Podzielam zdanie Igiego.

-Jesteś trochę toxic, nie raz, nie dwa musiałem Ci mutować, tu jakaś obraza, tu nadużywanie mikrofonu.

+GT,

+Wiek,

Chwilami zachowanie kultury u Ciebie leży, miewasz wybuchy agresji, mimo że jest kilka plusów, to właśnie tym czynnikiem sprawiłeś, że jestem na Nie.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem za okresem próbnym

+ GT 

+ Wiek

+ SM

+ Dlaczego ja

- Mikrofon

- Kultura, jesteś troche toxic, jest to fakt

• Lubię to! 1
  • Bywalec
Opublikowano

Okres próbny

+ GT

+/- SM

- Ten twój mikrofon jest tragiczny napraw to najlepiej 

+ Czas który możesz poświecić na serwie 

Dlaczego Ty? ładnie napisane i przekonuje mnie

- Jeśli chodzi o twoje zachowanie to czasami było karygodne, miałeś jakieś czasami problemy do graczy, toxic

Nie byłeś adminem więc wątpię że ten SM jest na 6 jeśli tylko znasz same komendy. Chciałbym ci dać szansę i się pokazać podczas okresu próbnego.

Powodzenia!

• Lubię to! 1
Opublikowano

Myślę że wystarczy mi toksycznych ludzi ze słabym mikrofonem :)
Spróbuj ponownie za tydzień, popraw swoje zachowanie i może Ci się uda !

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.