Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
KACU

Stalker na Opiekuna?

Recommended Posts

Imię : Patryk.

Wiek : 15lat. [wiem, że wymagany wiek to 16, ale z pewnością bezproblemowo sobie poradzę]
Staż na forum : Równe 3 miesiące.

Wiedza na temat serwera [0/10]: 9/10
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 8/10

Serwer: BF2

Dlaczego ty? : Jestem miłą osobą, która lubi pomagać innym graczom. Na serwerze jestem codziennie tyle na ile pozwala czas, niestety teraz od pewnego czasu mam problemy z internetem i nie mogę grać.  Adminem na serwerze jestem już dość długi czas, znam wszystkich administratorów jak i stałych graczy. Już jako opiekun myślę, że będę sumiennie pilnował porządków serwera, adminów i tych którzy mają je na okres próbny.

Kontakt: STEAM/PW/GG/TS

@edit - Jestem na tak. Na katujemy.eu jest inny regulamin opiekuna serwera. W takim razie nie widzę nic przeciwko temu abyś został opiekunem. Wielkim plusem jest twój staż na forum. :)

Jestem na nie, niestety.

Nie spełnia wymagań !

Wymagania na Opiekuna Serwera

1. Minimum 100 postów.
2. Minimum 50H spędzone na forum.
3. Minimum 30 dni stażu na forum.
4. Brak ostrzeżeń na swoim koncie.
5. Wiek +16
6. Znajomość ortografii.
6. Znajomość regulaminów panujących na forum.
7. Poparcie forumowiczów.
8. Aktywność na forum.
9. Aktywność na serwerze.
10. Wiedza na temat serwera.
11. Posiadanie Admina na serwerze.
12. Brak ostrzeżeń na koncie.
  • Like 1

On ma admina ma BF2 !!!!!!!!

To tylko kwestia wieku, a z racji tego iż długo go znam i często na ts z nim rozmawiam to ma moje tak.

Bardzo duży staż.

Jestem na nie, niestety.

Nie spełnia wymagań !

A pan to już obrażony na cały świat ? Bo zauważyłem iż od czasu gdy nie dostałeś "Opiekuna", to jesteś tylko na NIE bo wymagań nie spełnia, nie wiem dlaczego tu się wypowiadasz skoro nawet nie wiesz ile gra na serwerze, czy ogarnia czy nie, czy ma admina czy nie....

Tak samo V3R, taki staż na serwerze i nie wiedzieć czy Stalker to admin ? I pomyśleć że chciałeś zostać opiekunem skoro nie wiesz kto ma admina a kto nie :)

Ja bym przymknoł oko na wiek chodź mi się to nie podoba bo nie lubię tak młodych osób na wyższą posadę ale długo z nami jest więc myślę że sobie poradzi :)

• Like 1

Play, nie jestem  obrażony.... Ale jeżeli wymagania są takie ważne to dlaczego u niektórych na wymagania można przymknąć oko.

Nie wiedziałem czy ma admina czy nie, bo nie ma rangi, ale nie mam nic do niego w wymaganiach chodziło mi tylko o tego admina.

Jestem na Tak z powodu tego iż na wiek no na wiek można oczko przymknąć.

• Like 1

Może i ma 15 lat ale na pewno radzi sobie lepiej niż połowa adminów tutaj.

Posiada admina lecz nie ma rangi na forum.

V3R coś jeszcze wytłumaczyć?

Martini

To co wyżej, jedynego wymagania którego nie spełnia to WIEK! A i tak radzi sobie lepiej niż połowa adminów!

• Owner

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjęte

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.