Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak to się nazywało ale gra polegała na tym, że grało się penisami i trzeba było wejść koledze w dupę, żeby wygrać

• Haha 3
  • Legenda
Opublikowano

Nie znam dokładnej nazwy, więc jak ktoś wie, to niech mnie poprawi.

Grałem kiedyś w takie karty, oczywiście w życiu realnym :cryingg: gdzie wykonywało się różne czynności np. Ktoś ciągnie kartę i dostaje kartę, w której napisane jest, aby całą grę udawał świnie, czyli co drugie zdanie "Grhh"

Jeżeli którymś razem się zapomni, pije 1 kieliszek, jak ktoś mu zwróci uwagę, że zapomniał pije dodatkowo jeszcze 1, za to że sam się nie zorientował.

Gracz się może nataczać, więc parę osób jednocześnie może mieć, jakieś śmieszne karty.

Pamiętam, że ja jak pierwszy raz w to grałem, dostałem 3x karty.

1. Na początku i na końcu każdego zdania, powiedź: Szynka (Szynka wczoraj byłem w lesie i znalazłem skunksa szynka)

2. Nie patrz w stronę osoby z którą rozmawiasz

3. Najlepsza karta, Wylosowałem jokera, joker to bardzo prosta, a zarazem mocarna karta. Osoba która ją wylosuję, w momencie wypowiedzenia słowa "Joker" wszyscy uczestnicy zabawy, mają obowiązek robić takie czynności jak on, może np. w dowolnym momencie gry, lub rozmowy, zrobić jakąś czynność, czyli np. podrapać po plecach, ostatnia osoba która to zrobi, piję kieliszek szota. Co jest najlepsze, to można robić non-stop, jeżeli jest ktoś wystarczającą świnią, to może robić jakieś rzeczy co 10 sekund :D

Kończąc moją życiową wypowiedź, wszyscy wyszli z domu napier****** w trzy dupy.

Jak ktoś chce nagranie z tego, to niech pisze :cat2: A co mi tam, jak już się pogrążyć, to po całości.

@ Awika. +1 Zajeb**** pytanie, przypomniałaś mi świetne czasy :serduszko:

• Dzięki 1
  • Haha 2
  • Legenda
Opublikowano

Była kiedyś taka gierka na win 98 - Koziołek Matołek i jeszcze chyba jedną grę której tytułu niestety nie pamiętam i później gra na podstawie filmu "Chłopaki nie płaczą" - w nic bardziej dziwnego nie grałem.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.