Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Meow.

Podania na admina only mirage - Meow. v2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Nick z Serwera - Meow. 
2.Imię - Michał 
3.Wiek - 24
4.Steam ID - STEAM_1:1:32043994
5.Czas spędzony na Serwerze - https://cache.gametracker.com/player/Meow./147.135.199.68:27015/
6.Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO - To co potrafię a czego nie potrafię tak naprawdę, będzie weryfikowane na początku mojego adminowania na jakimś serwerze. Ciężko stwierdzić i opisywać każda rzecz z osobna, to najlepiej pokazać. Czym odróżnić czy ktoś gra czysto?  Niektóre osoby są po prostu mało rozgarnięte I nie kryją się z tym że coś posiadają. Inni? Typ zajebistego ziomeczka który wszystko Wie ale jednak coś nie gra, trzeba obserwować ewentualnie poradzić się opinią z innym adminem. Według mnie duża miarę trzeba poświęcić również na to czy konto jest nowe, czy profil jest prywatny a koleś jest Bogiem w grze. Być może też mieć z 3k godzin i jest po prostu lepszy od reszty. Nie ukrywam Ciężko mi to to opisać bo każdy przypadek jest indywidualny i do każdego przypadku podchodzi się inaczej. 
7.Znajomość obsługi admina (x/10): 7/10
8.Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać Adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie - hmm.  Argumenty dla których to ja mam zostać adminem. Ciężkie pytanie. Jedynie co mogę napisać to to, że mogę  nim zostać i nie mogę argumentować tego że to ja akurat nim muszę muszę. Składam takie podanie gdyż atmosfera na serwerze jest wyjątkowa i znajduje się tam wiele fajnych osób. Wiadomo człowiek nie każdemu dogodzi, z nie każdym sie lubi, ale tak jest wszędzie. W sieci, w życiu realnym , w szkole, w pracy, czy gdziekolwiek indziej. Ludzie znają mnie z dobrego poczucia humoru, z niepowtarzalnej atmosfery i mile spędzonego czasu pomimo mute których dostawałem :D. Po paru przejściach w moim życiu stwierdziłem że to najwyższa pora żeby takie podanie złożyć, a nóż się uda. Jeśli nie? Poznam opinie osób na swój temat co też jest satysfakcjonujące I w pełni akceptowalne. Zdaje sobie kompletnie sprawę z tego, że czasem moja kultura osobista była nie do zaakceptowania ale każdego dnia dążę do poprawy :D. Parę słów o mnie? Michał jak już pewnie wiedzieć, Ausländer, przez co mój nick jest taki a nie inny gdyż ludzie nie potrafią powiedzieć mojego imienia i wołają mnie jak kota haha :D. Nowy lepszy Meow. wraca. Moim głównym atutem zapewne będą godziny w jakich przesiaduje, gdzie reszty administracji nie ma i serwer rządzi się wtedy swoimi prawami odnośnie używania programów zabronionych po dość dziwne konwersacje.
9.Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Swoją obecnością zazwyczaj będę raczył was w okolicach godziny 17 do powiedzmy 24-1. Z małymi przerwami na zakupy obiad prysznic. Jak również na rozmowę z moją kobieta ale myślę że wszystko da się pogodzić. 
10.Posiadasz mikrofon?:  Tak
11.Akceptacja Regulaminu admina/serwera: Tak
12.Linki do poprzednich podań - https://katujemy.eu/topic/32902-podania-na-admina-only-mirage-meow/
13.Kontakt - Steam / Forum  zapraszam 
14.Konto Prime -  Tak
15.Blokada VAC -  Nie

Pozdrawiam Wszystkich Gorąco

Opublikowano

> miej otwartą szybką rekrutacją

> gdzie tam szanse masz 50% większe

> napisz podanie omijające szybką rekrutację.

no shit Sherlock.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.