Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Nick z Serwera - Meow.
2.Imię - Michał
3.Wiek - 24
4.Steam ID - STEAM_1:1:32043994
5.Czas spędzony na Serwerze - https://cache.gametracker.com/player/Meow./147.135.199.68:27015/
6.Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO - To co potrafię a czego nie potrafię tak naprawdę, będzie weryfikowane na początku mojego adminowania na jakimś serwerze. Ciężko stwierdzić i opisywać każda rzecz z osobna, to najlepiej pokazać. Czym odróżnić czy ktoś gra czysto?  Niektóre osoby są po prostu mało rozgarniete I nie kryją się z tym że coś posiadają. Inni? Typ zajebistego ziomeczka który wszytsko Wie ale jednak coś nie gra, trzeba obserwować ewentualnie poradzić się opinią z innym adminem. Według mnie duża miarę trzeba poświęcić również na to czy konto jest nowe, czy profil jest prywatny a koleś jest Bogiem w grze. Być może też mieć z 3k godzin i jest po prostu lepszy od reszty. Nie ukrywam Cięzko mi to to opisać bo każdy przypadek jest indywidualny i do każdego przypadku podchodzi się inaczej.
7.Znajomość obsługi admina (x/10): 7/10
8.Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać Adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie - hmm.  Argumenty dla których to ja mam zostać adminem. Jedynie co mogę nim zostać i nie mogę argumentowac tego że to ja akurat nim muszę muszę. Składam takie podanie gdyż atmosfera na serwerze jest wyjątkowa i znajduje się tam wiele fajnych osób. Wiadomo człowiek nie każdemu dogodzi, z nie każdym sie lubi, ale tak jest wszędzie. W sieci, w życiu realnym , w szkole, w pracy, czy gdziekolwiek indziej. Ludzie znają mnie z dobrego poczucia humoru, z niepowtarzalnej atmosfery i miłe spędzonego czasu pomimo mute których dostawałem :D. Po paru przejściach w moim życiu stwierdziłem że to najwyższa pora żeby takie podanie złożyć, a nóż się uda. Jeśli nie? Poznam opinie osób na swój temat co też jest satysfakcjonujace I w pełni akceptowalne. Zdaje sobie kompletnie sprawę z tego, że czasem moja kultura osobista była nie do zaakceptowania ale mogę zaoferować jej poprawę :D. Parę słów o mnie? Michał jak już pewnie wiedzieć, Ausländer, przez co mój nick jest taki a nie inny gdyż ludzie nie potrafią powiedzieć mojego imienia i wołają mnie jak kota haha :D. Jeśli wyjdę z tego całego gówna w którym się aktualnie znajduje, wróci nowy lepszy Meow. Ci co mają wiedzieć co się ze mną dzieje, wiedza. I tyle myślę że wystarczy. Dziękuję
9.Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: jeśli wrócę do pełnej sprawności a mam nadzieję że będzie to w niedługim czasie, swoją obecnością zazwyczaj będę raczył was w okolicach godziny 17 do powiedzmy 24-1. Z małymi przerwami na zakupy obiad prysznic. Jak również na rozmowę z moją kobieta ale myślę że wszystko da się pogodzić.
10.Posiadasz mikrofon?: [TAK/NIE]; Tak
11.Akceptacja Regulaminu admina/serwera: (Akceptuję regulamin admina | regulamin serwera i zastrzegam, że będę go przestrzegał) - Regulamin admina ( Kliknij tutaj! ) | Regulamin serwera ( Kliknij tutaj! ); Tak
12.Linki do poprzednich podań - Proszę wkleić linki do wszystkich podań o admina jakie wcześniej pisałeś u Nas.
13.Kontakt - Steam / Forum, zapraszam
14.Konto Prime - Czy posiadamy konto Prime] - Tak
15.Blokada VAC - Czy posiadasz/posiadałeś blokadę VAC - Nie

Przepraszam za może niezbyt piękne podanie ale z telefonu to wszytsko na co mnie stać. Pozdrawiam wszystkich gorąco. 

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

TAK!

+ Wiek,

+ znam go z serwera,

+/- aktywność,

+ pomaga na serwerze,

+ ładnie napisane podanie. 

Powodzenia! 

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

emm okej?... jestem za op

+gt

+wiek

+podanie

-ilość administracji 

-kultura (wiemy, że różnie z nią bywa)

+/- komentarze wygląda jak zwołane z serwera 

Edytowane przez Egzorcysta
błąd w słowie
  • Lubię to! 1
  • Haha 2
Opublikowano

Jestem na tak.

gt

kultura no to zalezy od dnia:D

na minus liczba blokad

• Lubię to! 3
  • Legenda
Opublikowano

Aktualne wymagania na admina są wyższe niż wcześniej.

To znaczy po prostu, że aby dostać się na admina, trzeba się wykazać, powtarzałem to X razy.

@ Meow. Dobrze wiesz że cię lubię, ale dobrze również wiesz, że przy podaniach itp. Muszę odstawić sentymenty na bok i myśleć racjonalni i trzeźwo.

Twoja kultura osobista jest na niskim poziomie, dodatkowo sam wiesz że ostatnio mieliśmy pewną sytuację na serwerze, z której ja osobiście nie byłem zadowolony.

Miałem nie wydawać tego werdyktu, ale w końcu jestem opiekunem i skoro się podjąłem tej pozycji, to powinienem ogarniać każde podanie.

Twoja aktywność na serwerze jest w kratkę, dodatkowo sam zakomunikowałeś w podaniu, że na razie nie ulegnie ona poprawie.

Dobrze wiem czym to jest spowodowane, ale pomyśl na logikę, po co mi admina, który nie będzie miał czasu dla serwera?

Podsumowując moją wypowiedź, popraw przede wszystkim swoje zachowanie, żadnych obraźliwych tekstów, żadnego puszczania muzyki na serwerze i żadnego prowokowania awantur.

P.S Co do wypowiedzi @ domen12331 również się w jakimś stopniu podepnę, co prawda nie mamy na to twardych dowodów, ale dziwi mi mnie fakt, że w twoim podaniu się wypowiadają osoby, co mają ledwo parę min przesiedzonych na forum + zaledwie 1 post.

Co do aktywności, do tego zastrzeżeń pewnie mieć nie będę, tylko chcę aby ona była stała.

Wracaj do zdrowia :serduszko:

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.