Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, z racji iż gram na serwerze chwile a mam odnośnik z innymi serwerami to zaproponuje kilka swoich propozycje.

1. Komunikat ONLY A,  A i B. Niektórzy gracze grający z zagranicy psują w ten sposób rozgrywkę bo nie ogarniają na jaki side mają iść, nowi gracze tak samo dlatego proponuje żeby komunikat uwaga wyświetlał się przez 5sec na jakim bombsite można plantować pake.

2. No block do 5sec. Przykład cache z pierwszej pozycji respa dotarcie do boosta trwa 6 sec z ostatniej 8sec, u mnie kupno rzeczy to jest dosłownie sekunda i jak dobiegnę do boosta czas 2.00 nadal nikt mnie nie może zboostować, w ten sposób dynamika gry jest bardzo ograniczona  bo już dawno zrobiłbym entry albo był na midzie.

3. Ograniczenie awp. Nie chce ograniczać czyjejś wolności ale czasem gra jest strasznie nudna, spotkałem się ostatnio że 5 osób po ct grało awp, gracze bali się wyjść kampili, ct tez kampiło i dynamiczna rozgrywka stała się oczekiwaniem aż ktoś skróci albo wychyli. Fakt grania awp przez cały team ct jest strasznie irytujący i nie był to pierwszy raz, dlatego ograniczyłbym ilość awp po każdej stronie do 2, ale zakaz nie dotyczyłby vipów.

4. Wyświetlanie się adresu IP graczy dołączających na serwer, pomogło by to w komunikacji między adminem a graczem, nie wiadomo czy gracz jest z polski czy z Rosji czy też z innego Honolulu . Przykład wydaje polecenie cele a gracz nie rozumie, denerwuje się bo mnie ignoruje i kampi. 

5. Zdefiniować punkt w regulaminie na temat kampienia, czy dotyczy to tylko tt na spawnie czy wszystkich na całej mapie.

Zapraszam do dyskusji :)

Pozdrawiam kavosko

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Jestem za wprowadzeniem punktów:

1,2 i 4.

Natomiast podyskutował bym nad pozostałymi punktami:

3- zmniejszenie ilości awp do 2 jest za duże jak dla mnie i można zrobić maks 3 lub 4 (w zależności od ilości graczy)

5- tutaj jestem przeciw gdyż jednak cele mapy są jasno ustalone terroryści mają zdobyć side i zaplantować bombę po czym ją pilnować , a antyterroryści mają pilnować tego side'u ,a po zaplantowaniu bomby odbić i rozbroić ją.

Tyle mam do powiedzenia w tej sprawie.

• Lubię to! 1
Opublikowano

To tak:
1. Jest informacja na czacie na początku rundy.
2. Ok.
3. Nie.
4. Ok.
5. Zakaz dotyczy wszystkich, gra ma być dynamiczna. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjazaakceptowana.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.