Gibekson Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Nick:Gibek Imię:Damian Wiek:20 lat Staż na serwerze:coś koło miesiąca będzie Doświadczenie:3-letnie Znajomość AMX [0/8]:5 Czy byłeś / byłaś już adminem?:Nie Dlaczego Ty?:Wiem że to głupie składać 3-ci raz podanie,zależy mi na byciu adminem,ciężko pracuje. Zapanować czasem nad emocjami i słowami jest bardzo ciężko i przepraszam za to wszystkich, człowiek popełnia błędy . Zostałem wychowany przez ojca i on często w domu bluźnił i bluźni do tej pory,i tak się podłapało od niego od małego słówka.Jest mi czasem wstyd za moją kulturę,im więcej gram tym coraz bardziej ograniczam się i udoskonalam .Ile razy ludzie pisali mi że gibek weź wezwij admina,bo nikomu sie nie chciało na U@ składać skargi na czitera.Chce porządku na serwerze i uczciwej gry,mam nadzieje że zauważyliście tą poprawę u mnie teraz ,a jak na początku i dostane szansę która mi się bardzo marzy pozdro Kontakt:[email protected] STEAM:0:1:1569654 Akceptujesz regulamin admina?:Tak Akceptujesz regulamin serwera?:Tak 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czlowiek renesansu Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 No Gibek.. aż mi się łezka w oku kręci :D Nie wiem, moje zdanie nadal jest takie samo, no ale.. szanse mógłbyś dostać ;) Choć, uważam też, że adminów powoli zaczyna być wystarczająco, teraz każdy z nich powinien wypełniać swoje obowiązki i powinno być okej ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gibekson Posted January 17, 2015 Author Share Posted January 17, 2015 No Gibek.. aż mi się łezka w oku kręci :D Nie wiem, moje zdanie nadal jest takie samo, no ale.. szanse mógłbyś dostać ;) Choć, uważam też, że adminów powoli zaczyna być wystarczająco, teraz każdy z nich powinien wypełniać swoje obowiązki i powinno być okej ;) Pamiętasz człowiek ?dzisiaj wszedłeś po jakies pół godziny jak latał cziter na aimboxie na only to zanim nie wbił było 30 graczy a jak ty wszedłeś go usunąć to już ponad połowa ludzi odeszła bo nie było sensu czekać na admina ;/ serio tak było,też mam wolne chce sobie pograć uczciwie a tu muszę czekać ;/ zrozum mnie że czekanie na admina czasem to już odechciewa się grać :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Jestem na tak, nadal podtrzymuje swoje zdanie. Jesteś aktywnym graczem, ciągle wzywasz adminów na sb itp, tylko po prostu staraj się opanować nerwy. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patka Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Również na tak! Gibek pisze na forum, a w tym czasie wszyscy na spec siedza :D dlaczego? Bo nie ma admina.. Często aktywny i zawsze zgłasza, może troszkę nerwowy, ale na pewno się poprawi :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNiC Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Też jestem na Tak nie gram zbyt często na dwa ale widziałem jak grasz u starasz się poprawić wiem jakie to uczucie gdy gra cheater a adma nie ma bo sam święty nie jestem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Cóż Gibek , należy Ci się okres próbny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Jestem na tak powody powyzej :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Jestem na Tak. + Wiek + Steam + Starannie napisane podanie + Często przychodzi do mnie na ts i informuje mnie gdy gra cziter a nie ma admina. + Ogarnia Na początku miałem co do niego wątpliwości, bo myśałem że jakiś nie ogarnięty ale zmieniłem zdanie i jestem na tak :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Okres próbny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 18, 2015 Owner Share Posted January 18, 2015 Mam nadzieję, że nie zmarnujesz szansy. Podanie przyjęte. Wyślij mi na PW STEAM ID: Hasło: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 18, 2015 Owner Share Posted January 18, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts