Jump to content
Real Photos 2023 ×
Wielkie serce Katujemy ❤ ×
Gibekson

Trzecie podanie zarazem ostanie

Recommended Posts

Nick:Gibek

Imię:Damian

Staż na serwerze:coś koło miesiąca będzie

Doświadczenie:3-letnie

Znajomość AMX [0/8]:5

Czy byłeś / byłaś już adminem?:Nie

Dlaczego Ty?:Wiem że to głupie składać 3-ci raz podanie,zależy mi na byciu adminem,ciężko pracuje. Zapanować czasem nad emocjami i słowami jest bardzo ciężko i przepraszam za to wszystkich, człowiek popełnia błędy . Zostałem wychowany przez ojca i on często w domu bluźnił i bluźni do tej pory,i tak się podłapało od niego od małego słówka.Jest mi czasem wstyd za moją kulturę,im więcej gram tym coraz bardziej ograniczam się i udoskonalam .Ile razy ludzie pisali mi że gibek weź wezwij admina,bo nikomu sie nie chciało na U@ składać skargi na czitera.Chce porządku na serwerze i uczciwej gry,mam nadzieje że zauważyliście tą poprawę u mnie teraz ,a  jak na początku i dostane szansę która mi się bardzo marzy pozdro

Kontakt:[email protected]

STEAM:0:1:1569654 

Akceptujesz regulamin admina?:Tak

Akceptujesz regulamin serwera?:Tak

• Like 2

No Gibek.. aż mi się łezka w oku kręci :D

Nie wiem, moje zdanie nadal jest takie samo, no ale.. szanse mógłbyś dostać ;) Choć, uważam też, że adminów powoli zaczyna być wystarczająco, teraz każdy z nich powinien wypełniać swoje obowiązki i powinno być okej ;)

No Gibek.. aż mi się łezka w oku kręci :D

Nie wiem, moje zdanie nadal jest takie samo, no ale.. szanse mógłbyś dostać ;) Choć, uważam też, że adminów powoli zaczyna być wystarczająco, teraz każdy z nich powinien wypełniać swoje obowiązki i powinno być okej ;)

Pamiętasz człowiek ?dzisiaj wszedłeś po jakies pół godziny jak latał cziter na aimboxie na only to zanim nie wbił było 30 graczy a jak ty wszedłeś go usunąć to już ponad połowa ludzi odeszła bo nie było sensu czekać na admina ;/ serio tak było,też mam wolne chce sobie pograć uczciwie a tu muszę czekać ;/ zrozum mnie że czekanie na admina czasem to już odechciewa się grać :(

Również na tak!

Gibek pisze na forum, a w tym czasie wszyscy na spec siedza :D dlaczego? Bo nie ma admina.. 
Często aktywny i zawsze zgłasza, może troszkę nerwowy, ale na pewno się poprawi :)

• Like 1

Też jestem na Tak nie gram zbyt często na dwa ale widziałem jak grasz u starasz się poprawić wiem jakie to uczucie gdy gra cheater a adma nie ma bo sam święty nie jestem.

Jestem na Tak.

+ Wiek

+ Steam

+ Starannie napisane podanie

+ Często przychodzi do mnie na ts i informuje mnie gdy gra cziter a nie ma admina.

+ Ogarnia

Na początku miałem co do niego wątpliwości, bo myśałem że jakiś nie ogarnięty ale zmieniłem zdanie i jestem na tak :)

• Like 1

• Owner

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjęte

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.