V3R Posted January 17, 2015 User Share Posted January 17, 2015 Imię : Fabian Wiek : 18Staż na forum : 2 Tygodnie Wiedza na temat serwera [0/10]: 10Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 8 Serwer: BF 2 Dlaczego ty? : Ponieważ dostalem już szanse na administratora i chce sie piąć wyżej Kontakt: Team Speak Serwera , http://steamcommunity.com/profiles/76561198145785991 , i forum :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Nadajesz się na to stanowisko idealnie i jestem na tak, chociaż pewnie połowa da Ci na nie ze względu na to, że nie masz stu postów i dni spędzonych na forum. ;/ v3r to parówka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Jestem na tak powody powyzej :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOLES_GIT Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 To jest stanowisko na które wg mnie nie powinno się przymykać oka jak ktoś w 100% nie spełnia wymagań, także jestem na NIE. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Co prawda nie masz 100 postów , ale i tak masz moje TAK. Pewnie i tak podanie będzie odrzucone ze względu na wymagania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNiC Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Też jestem na NIE. Moje podanie zostało odrzucone ze względu na wymagania. Dla ciebie biletu ulgowego nie powinno być, wymagania to wymagania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Wymagania to jednak wymagania , NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Może i nie spełniasz norm wymagań jakie są wymagane, no ale ja i tak jestem na tak. - Ta panienka którą musisz mi tu podesłać, za to że się akurat tu wypowiadam xD - Wiek - Dużo czasu spędzonego na serwerze. - Często jesteś na ts3 + sprawy mikrofon (zawsze pogadać można) - Na posty chyba można przymknać oko. no i dobrze powiedziane trzeba "piać" się wyżej aby coś osiągnąć xDDD Też jestem na NIE. Moje podanie zostało odrzucone ze względu na wymagania. Dla ciebie biletu ulgowego nie powinno być, wymagania to wymagania. Szczery aż do bulu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 17, 2015 Owner Share Posted January 17, 2015 W większości wymagań nie spełniasz a takie przymknięcie oka byłoby nie fer wobec innych. Osobiście jestem również na tak, ale tak jak wspomniałem wymagania muszą być spełnione chociażby w 80-90%. Spędź jeszcze trochę czasu z nami i wtedy napisz ponownie podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 17, 2015 Owner Share Posted January 17, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts