Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: HvH

Nick admina banującego: RobGoD

Data/Mapa: 00:35 / 22-04-19

SteamID:STEAM_1:1:90958515

Serwer (mod):        only mirage                       

Opis sytuacji: gram se gram, a tu byk jakis Robb z rodu Starków wbija do tero i do mnie co to za aimlock, przyznaj się. Nie wiem co się dzieje i banik za wh.

Wycinek z konsoli: Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>RobGoD</u></b><br />Powód: <b><u>wh</u></b>.
Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>RobGoD</u></b><br />Powód: <b><u>wh</u></b>.

Ogolnie prosilbym o ogarniecie adminow, bo to juz moj chyba 7 ban na katujemy i nie moge grac w spokoju, czuje się dreczony. Jest mi smutno, że niektórzy nie pozwalają  mi cieszyć się grą na waszym serwerze, czuje ze pęka mi serduszko ;(. Pozdrawiam

Opublikowano

Rozpisalem dwa dema to jest pierwsze z godziny23:31 - 00:22

26:43 niby wie o tym gosciu za filarem ale dziwne przeciagniecie na glowe

28:15 przez skrzynke celuje na glowe

29:30 nie do konca rozumiem wjazd na pewniaka na rampe fakt widzial go lecz ct mogl sie schowac przy rampie z prawej pod drewnem a nic z tych rzeczy nie spojrzal.

30:23 nacelowanie na bagine i pozniej ucieczka celownikiem

32:20 patrzy prawo gosc z lewej wychyla i przesuwa celownik

32:55 obejrzalem ta akcje 3 razy i no nie jest to dla mnie naturalne, slyszy kroki goscia ktory wychyla z rampy a wcelowal sie przez sciane w innego terroryste

33:25 mysle ze podchodzi pod aimlocka

33:53 dziwna glowa

35:27 ?takie dziwne zatrzymanie sie przed wychyleniem

46:30 dziwny ten strzal na lawke

a to jest demko z bana:

4:00 ten bh tylem troszke dziwny

8:25 to samo z bh tylem

9:15 gosciu wcelowal sie w schody tamten sie schowal i od razu przesunal celownik trosze dziwnie to wyglada

9:40 to samo z bh

10:20 troche zlagowane demko mam i nie wiem czy to tak wygladlo w grze ale wychyla sie z lewej ctka nie ma wychylonego a on kieruje celowinikiem jak by tam stal 

11:55 no dwa aimlocki po sobie dla mnie nie ma takich przypadkow.

Opublikowano

(-)26:43 niby wie o tym gosciu za filarem ale dziwne przeciagniecie na glowe
(-)28:15 przez skrzynke celuje na glowe
(+)29:30 nie do konca rozumiem wjazd na pewniaka na rampe fakt widzial go lecz ct mogl sie schowac przy rampie z prawej pod drewnem a nic z tych rzeczy nie spojrzal.
(-)30:23 nacelowanie na bagine i pozniej ucieczka celownikiem
(+)32:20 patrzy prawo gosc z lewej wychyla i przesuwa celownik
(+)32:55 obejrzalem ta akcje 3 razy i no nie jest to dla mnie naturalne, slyszy kroki goscia ktory wychyla z rampy a wcelowal sie przez sciane w innego terroryste
(-)33:25 mysle ze podchodzi pod aimlocka
(-)33:53 dziwna glowa
(-)35:27 ?takie dziwne zatrzymanie sie przed wychyleniem
(-)46:30 dziwny ten strzal na lawke

2 DEMO 

(-)4:00 ten bh tylem troszke dziwny
(-)8:25 to samo z bh tylem
(+)9:15 gosciu wcelowal sie w schody tamten sie schowal i od razu przesunal celownik trosze dziwnie to wyglada
(-)9:40 to samo z bh
(-)10:20 troche zlagowane demko mam i nie wiem czy to tak wygladlo w grze ale wychyla sie z lewej ctka nie ma wychylonego a on kieruje celowinikiem jak by tam stal 
(-)11:55 no dwa aimlocki po sobie dla mnie nie ma takich przypadkow.

(-) legit

(+) obv

Brak wystarczających dowodów na wspomagacze.

@ badBobas.

@ Karcok

• Lubię to! 2
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.