Kakao Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Nie jestem adminem więc nie wiem czy jest u was na serwerach, ale jeśli nie ma to bardzo polecam plugin dla adminów Lucia Hallucination czyli anty wh . Działa to tak że puszczamy duszka w ścianie osobie grającej. Na początku admin musi sobie ustawić bind na lucie: bind "klawisz" "luciaToggle", gdy już to zrobi wystarczy że przy obserwowanej osobie naciśnie dany klawisz, wtedy w miejscu gdzie ta osoba trzyma celownik pojawia się postać(tzw. duszek ), widzą ją tylko Admini i cziterzy, gdy puści się go osobie "czystej" nie zareaguje na niego, nie zauważy go, natomiast gdy puścimy osobie z wh , zobaczy go, gdy dany cziter zacznie obserwować duszka lub strzelać do niego albo dziwinie sie wobec niego zachowywać, mamy pewność że osoba jest odpalona. Gdy byłem kiedyś na innej serwerowni używaliśmy tego, bardzo nam pomagało w łapaniu odpałów.UWAGA, nie puszczajcie duszków na niebie, tzn. nie wciskajcie zbindowanego klawisza gdy ktoś patrzy w niebo , bo na niebie często się buguje i widzą ją nawet czyste osoby, łatwo wtedy wziąść czystą osobe za cheatera.Filmiki pokazujące jak to działa: Orginalny link do strony z Pluginem wraz z Downloadem:http://amxx.pl/topic/16299-lucia-hallucination-antywallhack/Jeśli nie ma na serwerze to naprawde polecam wgrać, nie jednemu adminowi ułatwi życie, najlepiej wgrać na wszystkich serwerach , a jeśli jest wgrane to Close ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Jeżeli plug-inu nie ma, to byłbym za wgraniem. Reakcja cheatera na lucie jest automatyczna, ruch myszką, strzał w lucie, bądź jeżdżenie po modelu. W dodatku gdy potencjalny cheater nie spotkał się nigdy z tym pluginem to wpadnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Zakladałem już taki temat. Odpowiedź była taka : - Koliduje z innymi pluginami. Jak będziesz miał admina to zrozumiesz dlaczego ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Jestem za pomyslem ojca :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demo :) Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Jak najbardziejn za :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
V3R Posted January 17, 2015 User Share Posted January 17, 2015 Za , Zajebisty pomysł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Świetny pomysł , można będzie od razu zobaczyć czy ktoś czituje czy jest czysty ! TAK ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Dla admina są już podobne pluginy. I będą razem kolidować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Sebu napisałeś, raz i to starczy.. tobie to powinni warny już dawać. P.s - jestem za, bardzo dobry pomysł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Jestem za. Ułatwi to życie adminowi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOLES_GIT Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Może się przydać i to nawet bardzo, jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 17, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 17, 2015 Jestem za. Wiele razy tak złapałem czitera. Od razu koleś strzelał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna Sfora Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Jestem Za :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
czlowiek renesansu Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Ja jestem na nie, chyba admini mają trochę pojęcia o grze i potrafią rozróżnić czita bez jakiegoś lucia hallucination.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgacekBACKUP Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 dobry pomysl XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNiC Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Wspaniały pomysł! Również jestem za dodaniem tego oto pluginu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakao Posted January 18, 2015 Author Share Posted January 18, 2015 Ja jestem na nie, chyba admini mają trochę pojęcia o grze i potrafią rozróżnić czita bez jakiegoś lucia hallucination.. Ale czasem nawet adminom trudno określić czy czysty czy nie, a Lucia rozwiewa wszelkie wątpliwości. Poza tym za zwyczaj admin sprawdza gracza kilka rund, a tu kilka sekund i wiemy. Wiec ułatwia to prace adminom . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jestem również za wgraniem i mam nadzieję, że teraz administracja go wgra na wszystkie serwery :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Ja jestem na nie, chyba admini mają trochę pojęcia o grze i potrafią rozróżnić czita bez jakiegoś lucia hallucination.. Czegoś głupszego dawno nie widziałem. Boisz się czegoś? To ma ułatwić pracę adminom! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakao Posted January 18, 2015 Author Share Posted January 18, 2015 I jak będzie Administracjo? Bo temat stygnie a jak widać wielu adminom by się przydało to ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jestem za dodaniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 21, 2015 Owner Share Posted January 21, 2015 Osobiście jestem przeciw, każdy admin powinien odróżnić czita od skilla. Ponadto mogę się założyć, że używanie duszków przez Adminów będzie nadmierne. Dodatkowo na starych wersjach wh lucia zadziała ale na nowych ESP nie ma szans. Ww dzisiejszych czasach same esp latają po serwerach więc wgrywanie luci teoretycznie nic nie da. To jak byście kupili nową klawiaturę do komputera z myślą, że gra lepiej będzie działać. :) No i bym zapomniał jeszcze o dźwiękach, gracze steam tylko steam słyszą często fejlowe dźwięki od luci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 21, 2015 Owner Share Posted January 21, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Oddalone Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted June 3, 2015 Owner Share Posted June 3, 2015 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Serwery - Counter Strike 1.6 → Katujemy.eu [bF2 MOD] - 80.72.33.54:27710 → Propozycje" do "Wysypisko → Archiwum". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted June 3, 2015 Owner Share Posted June 3, 2015 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Serwery - Counter Strike 1.6 → Katujemy.eu [bF2 MOD] - 80.72.33.54:27710 → Propozycje" do "Wysypisko → Archiwum". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts