SoNiC Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Imię :Alan. Wiek :16lat.Staż na forum :Jestem już z wami 36dni :) Wiedza na temat serwera [0/10]:9/10Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] :7/10 Serwer:COD MOD 301LVL. Dlaczego ty? :Jestem z wami już ponad miesiąc, staram się pomagać graczom, wszystkie swoje błędy poprawiać. Chciałbym pomóc w rozwoju serwera zaprowadzić porządek wśród graczy i adminów. Staram się nie mieć wrogów, graczy traktuje tak samo, nie ma wyjątków. Dlatego składam to podanie iż chciałbym zaprowadzić porządek. No i oczywiście jak wspomniałem pomóc. Kontakt:STEAM:SoNiC *_^ # / PW Nie spełniam 2 wymogów mianowicie: 100 postów - nadrobię nie zostało mi dużo. 50h na forum - nie mam 50h ponieważ nie siedze tak długo na forum tylko wchodzę patrze na tematy i wychodzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Wymagania to wymagania. Logiczne jest to, że prędzej czy później zaczniesz je spełniać, ale dopóki nie jesteś w ich zasięgu - jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Przykro mi ale w tym wypadku, na wymogi nie można przymknąć oka. Złóż podanie jak już będziesz spełniał wszystkie wymogi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Wymagania są potrzebne , na razie na nie. Spełnij wszystkie będzie tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Również na Nie. Powody wyżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOLES_GIT Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Po co składasz skoro nie spelniasz wymagań ? Na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Wymagania :/ Lubie Cię i dałbym Ci tak no ale na taką role ważna wymagania musisz spełniać podczas podania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Również na nie jak up Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Niestety Wymagania :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved !@benuss Posted January 16, 2015 Donor Deserved Share Posted January 16, 2015 Hahahahahah to mnie rozwala na łopatki. Wymogi przede wszystkim?! Zaraz otworzę wszystkie podania, w których kandydat ich nie spełniał a mimo wszystko awansował. Takie argumenty są wyssane z palce i nie mają podstaw do poparcia. Każdy jest w stanie je obalić. Zacznijcie myśleć głową a nie [...] To tyle z mojej strony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkippeR Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Tak samo jak benuss Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNiC Posted January 16, 2015 Author Share Posted January 16, 2015 Tak samo jak benuss ALe co jak bennus wyraźiłeś swoją opinie tak/nie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 (edited) Hahahahahah to mnie rozwala na łopatki. Wymogi przede wszystkim?! Zaraz otworzę wszystkie podania, w których kandydat ich nie spełniał a mimo wszystko awansował. Takie argumenty są wyssane z palce i nie mają podstaw do poparcia. Każdy jest w stanie je obalić. Zacznijcie myśleć głową a nie [...] To tyle z mojej strony. Jest różnica między zwykłym administratorem, a opiekunem serwera. U administratora przede wszystkim bierze się pod uwagę aktywność na serwerze, bo to to jest priorytetem. Przymyka się oko na aktywność na forum. Skoro dla Ciebie argumentem nie jest nie spełnianie wymagań, to nie mam pytań. Bez odbioru. Edited January 16, 2015 by Ojciec 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 16, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 16, 2015 Benuss nie wiesz o co chodzi to nie wyrażaj swojej opini. Do podania na admina można przymknąć oko na pewne wymagania, ale co do opiekuna musi spełniać wszystkie wymogi. Moja opinia to NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved !@benuss Posted January 16, 2015 Donor Deserved Share Posted January 16, 2015 Hahahah Wy jesteście wręcz śmieszni. Przymykanie oka? Puknijcie się w te główki bo zaprzeczacie sami sobie. Co do Ciebie Martini to aż brak mi słów, opiekun na tej sieci ma zerowe możliwości więc o czym my mówimy?! Od samego początku staram się przymknąć oko na Twoją głupotę ale to jest raczej niemożliwe. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 16, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 16, 2015 Na moją głupotę? Haha pozdro z podłogi. Opiekun sprawuje władzę nad adminami, więc w jakiś sposób przyczynia się do degradacji. I co ma zerowe możliwości? Raczej nie, więc to raczej ty skończ gadać głupoty bo zawsze z tobą mam jakiś problem. Zawsze się w coś za przeproszeniem wjebiesz gdzie nie brak. Brak mi słów na takich ludzi jak ty. Z każdym użytkownikiem forum mam dobre kontakty tylko ty zawsze masz jakiś problem. I jeszcze jedno jeżeli masz coś do mnie to zapraszam na PW/GG, bo spamu robił nie będę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved !@benuss Posted January 16, 2015 Donor Deserved Share Posted January 16, 2015 Oczywiście, że ma zerowe możliwości. Pic na wodę, brak dostępu do ftp, nie ma nad nimi władzy a ma im pomagać. Na podłogę to się muszę położyć aby pisać na Twoim poziomie. Powiadasz się zawsze się gdzieś wproszę?! Ty chyba cierpisz na porażenie mózgowe, każdy ma prawo wypowiadać się w każdym temacie. Tym bardziej upoważnia mnie do tego ranga. Proszę Cię bardzo jeśli masz ochotę się pożalić napisz na steamie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Hahahah Wy jesteście wręcz śmieszni. Przymykanie oka? Puknijcie się w te główki bo zaprzeczacie sami sobie. Co do Ciebie Martini to aż brak mi słów, opiekun na tej sieci ma zerowe możliwości więc o czym my mówimy?! Od samego początku staram się przymknąć oko na Twoją głupotę ale to jest raczej niemożliwe. Pozdrawiam! No comment. Puknąć to Ty się możesz, gdzie tam sobie chcesz, byleby podziałało. Jeżeli ktoś nadzoruję pracę adminów, wystawia im w pewnym stopniu opinię, laurkę - na podstawie jego opinii wahają się losy admina X, a Ty twierdzisz, że ma gówno do gadania. You made my day. EOT. :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 16, 2015 Owner Share Posted January 16, 2015 Zacznijmy od tego, że jest to podanie na Admina a nie wasza konwersacja. Swoje żale zgłaszajcie sobie na pw, nie ośmieszając się publicznie. Nawracając do opiekuna serwera - nic on nie pełni? hmm... powiem szczerze, że aż się słabo mi się robi jak to czytam. Jeszcze jedna taka kłótnia ujrzy moje oczka a posypią się warny jak bany na dd2 :) SoNiC przykro mi ale za wcześnie na takie stanowisko. Nie skreślam Ciebie od razu, ale proponuje napisać podanie za jakiś czas. Podanie odrzucone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 16, 2015 Owner Share Posted January 16, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts