Kakao Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Sytuacja jest taka że w nocy z wczoraj na dzisiaj wszedłem na chwilę na serwer i spotkałem 3 odpalonych, spisałem nicki i IP, wchodzę na forum by ich wstawić a tu lipa, z wczoraj i dzisiaj hltv nie nagrało demek : http://hltv.1shot1kill.eu/22621?data=2015-01-16 , nie wiem czy są aktualizowane z opóźnieniem czy jest błąd jakiś, ale jeśli błąd to prosiłbym o naprawe ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 16, 2015 Owner Share Posted January 16, 2015 Serwer nie odpowiada od wczoraj, przepraszam za przeoczenie. Napisałem już do dostawcy co się dzieje z HLTV, lada moment dostanę odpowiedź i naprawię. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 16, 2015 Owner Share Posted January 16, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts