.:Tomek:. Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Witam już pisałem taki temat , i taka sytuacja się znowu powtórzyła. Mówiąc konkretnie zostałem ponownie okradziony z 25 000 Orderów. !!!. Powiedzieliście że przekazywanie orderów zostało usunięte a okazuje się że nie. Od razu mówię że nie mam ss'a na dowód że miałem 25 k Orderów ale miałem tyle. Proszę o ostateczne usunięcie przekazywania tych orderów i proszę o przywrócenie mi 25 000 orderów. Ps. Złodzieja ukarze osobiście jak tylko znajdę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 16, 2015 Owner Share Posted January 16, 2015 Jak ordery ktoś mógł Ci zabrać skoro masz Admina na hasło? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 16, 2015 Author Share Posted January 16, 2015 Przecież na tym serwerze jest tak że ktoś może wejść na nick admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 opcja /ordery została skasowana, miałem to wcześniej zrobić ale zapomniałem ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 16, 2015 Author Share Posted January 16, 2015 1.To odzyskam swoje ordery ??. 2.Kiedy będzie reset ??/ Czy jeśli będzie reset to reset orderów też będzie ?? 3.Kidy będą gildie bo coraz więcej osób pyta mi się kiedy będą gildie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 1.To odzyskam swoje ordery ??. 2.Kiedy będzie reset ??/ Czy jeśli będzie reset to reset orderów też będzie ?? 3.Kidy będą gildie bo coraz więcej osób pyta mi się kiedy będą gildie. Gildię mógłbym i teraz wgrać, mam problem ale nie mam osoby która by mi pomogła testować je dokałdniej tą umiejetność exp za zabicie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 16, 2015 Author Share Posted January 16, 2015 Play z przyjemnością ja ci mogę pomóc :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 W takim razie umówcie się na priv. Wyjaśnione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts