Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Marcin

Staż na forum : Blisko miesiąc.

Wiedza na temat serwera [0/10]: Myślę, że 9/10

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : Mam dylemat, nie wiem zbytnio co napisać, uczęszczam do liceum o profilu humanistycznym, więc wypadałoby dać 9/10

Serwer: ONLY DD2

Dlaczego ty? : Myślę, że większość osób mnie poznała i wie jaką jestem osobą. Pisząc moje podanie na admina obiecywałem;

wiem,że chce tu zostać na dłużej i przyczynić się do rozwoju,nawet gdy te podanie zostanie odrzucone

Tak też, napiszę to i tutaj, chce przyczynić się do dalszego rozwoju serwerowni, nieraz rozmawiałem z @DUDNESEM czy też @ASTRALEM, oferując im pomoc.

Jako, że sam prowadziłem sieć 1.6 posiadam spore doświadczenie, które będę starał się w miarę możliwości wykorzystywać.

Jeżeli chodzi o sprawy techniczne serwera, to zapewniam, że nie mam z nimi żadnych problemów (pluginy etc,).

Zdaję sobie z tego sprawę, że jest to podanie na opiekuna serwera, więc nawet jak zostanie ono rozpatrzone negatywnie to służę pomocą ;)

Co do 100 postów na forum, nie mam usprawiedliwienia ;) Mogę tylko obiecać, że nadrobię.

Kontakt: steam;kombajnemprzezpola00 / pw

Opublikowano

Widać że jesteś doświadczoną osobą, bardzo dobrze wywiązujesz się z pełnionej funkcji. Udowadniasz jednocześnie że chcesz pomóc w rozwijaniu się serwera jak i sieci. Masz ode mnie duże TAK, takie osoby jak ty są potrzebne tej sieci. 

Opublikowano

Mam mętlik w głowie :D Jesteś ogarniętą osobą, i wiem że też dasz sobie radę :D Ode mnie również masz tak :P

Opublikowano

Trudno mi powiedzieć zbyt wiele na dd2 nie przesiadujesz, chyba że w innych godzinach niż ja.

W GT, nie mogłem cie znaleźść.

Neutral

• Właściciel
Opublikowano

Niestety nie spełniasz wymagań. Opiekun serwera to bardzo ważne stanowisko i nie możemy w takich sytuacjach przeoczyć wymagania inaczej mówiąc przymknąć oko na to. Spróbuj napisać ponownie podanie jak spełnisz wymagania.

• Właściciel
Opublikowano

<strong class='bbc'>Wiadomość wygenerowana automatycznie.</strong><br />Ten temat został zamknięty przez Moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Podanie odrzucone <br /><br />Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.<br /><br /><br />Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.