Jump to content
Real Photos 2023 ×
czlowiek renesansu

Podanie - czlowiek renesansu

Recommended Posts

Imię : Marcin

Staż na forum : Blisko miesiąc.

Wiedza na temat serwera [0/10]: Myślę, że 9/10

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : Mam dylemat, nie wiem zbytnio co napisać, uczęszczam do liceum o profilu humanistycznym, więc wypadałoby dać 9/10

Serwer: ONLY DD2

Dlaczego ty? : Myślę, że większość osób mnie poznała i wie jaką jestem osobą. Pisząc moje podanie na admina obiecywałem;

wiem,że chce tu zostać na dłużej i przyczynić się do rozwoju,nawet gdy te podanie zostanie odrzucone

Tak też, napiszę to i tutaj, chce przyczynić się do dalszego rozwoju serwerowni, nieraz rozmawiałem z @DUDNESEM czy też @ASTRALEM, oferując im pomoc.

Jako, że sam prowadziłem sieć 1.6 posiadam spore doświadczenie, które będę starał się w miarę możliwości wykorzystywać.

Jeżeli chodzi o sprawy techniczne serwera, to zapewniam, że nie mam z nimi żadnych problemów (pluginy etc,).

Zdaję sobie z tego sprawę, że jest to podanie na opiekuna serwera, więc nawet jak zostanie ono rozpatrzone negatywnie to służę pomocą ;)

Co do 100 postów na forum, nie mam usprawiedliwienia ;) Mogę tylko obiecać, że nadrobię.

Kontakt: steam;kombajnemprzezpola00 / pw

Widać że jesteś doświadczoną osobą, bardzo dobrze wywiązujesz się z pełnionej funkcji. Udowadniasz jednocześnie że chcesz pomóc w rozwijaniu się serwera jak i sieci. Masz ode mnie duże TAK, takie osoby jak ty są potrzebne tej sieci. 

• Owner

Niestety nie spełniasz wymagań. Opiekun serwera to bardzo ważne stanowisko i nie możemy w takich sytuacjach przeoczyć wymagania inaczej mówiąc przymknąć oko na to. Spróbuj napisać ponownie podanie jak spełnisz wymagania.

• Owner

<strong class='bbc'>Wiadomość wygenerowana automatycznie.</strong><br />Ten temat został zamknięty przez Moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Podanie odrzucone <br /><br />Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.<br /><br /><br />Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.