czlowiek renesansu Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Imię : Marcin Wiek : 17 Staż na forum : Blisko miesiąc. Wiedza na temat serwera [0/10]: Myślę, że 9/10 Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : Mam dylemat, nie wiem zbytnio co napisać, uczęszczam do liceum o profilu humanistycznym, więc wypadałoby dać 9/10 Serwer: ONLY DD2 Dlaczego ty? : Myślę, że większość osób mnie poznała i wie jaką jestem osobą. Pisząc moje podanie na admina obiecywałem; wiem,że chce tu zostać na dłużej i przyczynić się do rozwoju,nawet gdy te podanie zostanie odrzucone Tak też, napiszę to i tutaj, chce przyczynić się do dalszego rozwoju serwerowni, nieraz rozmawiałem z @DUDNESEM czy też @ASTRALEM, oferując im pomoc. Jako, że sam prowadziłem sieć 1.6 posiadam spore doświadczenie, które będę starał się w miarę możliwości wykorzystywać. Jeżeli chodzi o sprawy techniczne serwera, to zapewniam, że nie mam z nimi żadnych problemów (pluginy etc,). Zdaję sobie z tego sprawę, że jest to podanie na opiekuna serwera, więc nawet jak zostanie ono rozpatrzone negatywnie to służę pomocą ;) Co do 100 postów na forum, nie mam usprawiedliwienia ;) Mogę tylko obiecać, że nadrobię. Kontakt: steam;kombajnemprzezpola00 / pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Widać że jesteś doświadczoną osobą, bardzo dobrze wywiązujesz się z pełnionej funkcji. Udowadniasz jednocześnie że chcesz pomóc w rozwijaniu się serwera jak i sieci. Masz ode mnie duże TAK, takie osoby jak ty są potrzebne tej sieci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Mam mętlik w głowie :D Jesteś ogarniętą osobą, i wiem że też dasz sobie radę :D Ode mnie również masz tak :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Trudno mi powiedzieć zbyt wiele na dd2 nie przesiadujesz, chyba że w innych godzinach niż ja. W GT, nie mogłem cie znaleźść. Neutral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 16, 2015 Owner Share Posted January 16, 2015 Niestety nie spełniasz wymagań. Opiekun serwera to bardzo ważne stanowisko i nie możemy w takich sytuacjach przeoczyć wymagania inaczej mówiąc przymknąć oko na to. Spróbuj napisać ponownie podanie jak spełnisz wymagania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 16, 2015 Owner Share Posted January 16, 2015 <strong class='bbc'>Wiadomość wygenerowana automatycznie.</strong><br />Ten temat został zamknięty przez Moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Podanie odrzucone <br /><br />Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.<br /><br /><br />Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts