Kakao Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 Autor: Kakao, Moje stare Rsy, gdzieś sprzed roku może półtora roku. Ilość utworów: 30 Format: mp3 Lista utworów:1.Vaniila Dance - Nastolatki2.Power Play - Hana Hana3.Long & Junior - Taka Jesteś4.KaeN - Kartka z Pamiętnika5.Long & Junior - Kocham Cie6.Long & Junior - Tańcz Tańcz Tańcz7.Vavamuffin - Smoking8.Jorguss/Focus/Etna - Polski Bad Boy9.Bracia Figo Fagot - Zobacz Dziwko Co Narobiłaś10.Joker - Lokatorki11.KaeN - Nasza Wina12.Letni Chamski Podryw - Symetryczno Erotyczna13.Veegas - Lubie Jeansy14.Avinion Dance - Algorytm15.B-Qll - Łapy w Góre16.Ganja Mafia - Pole Marysi17.Habakuk - Rozczochrany Łeb18.Megam - Pomarańczowe Lato19.Letni Chamski Podryw/V-Unit - Tylko Hit Na Lato20.Ewelina Lisowska - W Stronę Słońca21.Ganja Mafia - Dobre Geesy22.StoProcent Tour23.Kolorowe Jarmarki (Remix)24.Kolorowe Jarmarki (Remix) 225.Nie znam tytułu bo wycinałem z sety26.Nie znam tytułu bo wycinałem z sety27.Nie znam tytułu bo wycinałem z sety28.Nie znam tytułu bo wycinałem z sety29.Nie znam tytułu bo wycinałem z sety30.Nie znam tytułu bo wycinałem z sety Download: RoundSoundy od Kakao.rar lub http://hostuje.net/file.php?id=1e0cbec81b7cdb6cca5bf6debd728171 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 16, 2015 Owner Share Posted January 16, 2015 <strong class='bbc'>Wiadomość wygenerowana automatycznie.</strong><br />Ten temat został zamknięty przez Moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Download podany<br /><br />Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.<br /><br /><br />Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts